En lampa som är en väska som ser ut som en...

mms_img70346 (MMS)

En lampa som är en väska som ser ut som en buss, alt. En lampa som är en buss som ser ut som en väska. Jag vet inte. Men det är iaf för barn. Och det är väl kanske därför stockholmsbarn i högre utsträckning är lillgamla karaktärer med självskadebeteenden?


Bilden visar gänslös kärlek mellan klasser...

mms_img70345 (MMS)

Bilden visar gänslös kärlek mellan klasserna; lintottsflickan från Täby och nån gammal spliffrullare åt Latin Kings. Lyckan är total, nu ska de flytta ihop. Härligt! Vad de ska laga för gott i gjutjärnsgrytan vet vi inte. Vem av dom som ska mysa i den varma morgonrocken är också oklart. Kanske får båda plats! Men vad som förbryllar mig är vad de ska lagra på en hårddisk på 500 mb. Kanske 100 mp3.or? Kanske 90% av ett Dexteravsnitt?


Nä, jag blir nog aldrig riktigt vuxen. Men...

mms_img70344 (MMS)

Nä, jag blir nog aldrig riktigt vuxen. Men se vilken fin rånarpenis jag gjort iaf. Jag är barnslig, fast med viss talang. Sånt gör jag på mina lektioner, hoppas jag lär mig nåt iaf.


Är det någon som inte ser om markören är r...

mms_img46686 (MMS)

Är det någon som inte ser om markören är röd? Det betyder att toalettjäveln är upptagen. Ändå envisas en del som inte kan kategoriseras som annat än efterblivna, att likförbannat rycka i handtagshelvetet! Inte sällan är det då jag som befinner mig inne på toaletten, och som blir så överraskad att jag håller på att pissa mig på benet. Omedelbart fantiserar jag i ett raseriets töcken, om hur jag rusar ut och knivhugger vederbörande i pannan, skrikandes "MARKÖRJÄVELEN ÄR FÖR SATAN RÖD, RYCK INTE I DÖRRJÄVELEEEEEEEEN" *hugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugghugg*


Jag köpte Rosti Mepal-grejor på "John Wall...

mms_img29006 (MMS)

Jag köpte Rosti Mepal-grejor på "John Wall". Jag ÄLSKAR dom där grejorna. Tack, Sigvard Bernadotte. Svante T(h?)uresson älskar jag inte.


På NK säljs märkliga och svindyra drogpara...

mms_img52561 (MMS)

På NK säljs märkliga och svindyra drogparafernalier. Men värst är att dom spelar den gamle otäcke hängröven Svante T(h?)uresson i högtalarsystemet. Då detta gick upp för mig då jag stod i en långsam jävla kö för att pröjsa en liten Rosti Mepal-skål, så ställde jag ifrån mig skålen och gick till "John Wall" i vredesmod. Där var det tyst och skönt, och avsaknaden från rövig kö kändes djupt tillfredställande.


Jag är hemma hos Klutt. Klutt är min tjej,...

mms_img64298 (MMS)

Jag är hemma hos Klutt. Klutt är min tjej, det har hon sagt. Det är superduper, för hon vet vad jag älskar. Oliver och Cola är en av mina favoritkombinationer i hela världen.


Idag kom mina köksmöbler som jag är sjuuuu...

mms_img64297 (MMS)

Idag kom mina köksmöbler som jag är sjuuuukt nöjd med. Ett välvårdat gammalt bord (i lackad teak?) och fyra smålandstillverkade stolar i perfekt skick med dekadent stoppning. Hemkörningen var gratis, och jag fick med den tjusiga Rörstrandskannan på köpet! En likadan hade jag tänkt ge 225 spänn för på ett annat ställe. Jag fick rubbet för 1200 spänn. Wohoo!


I Tilde, min lilla röda Opel Corsa, går de...

mms_img64295 (MMS)

I Tilde, min lilla röda Opel Corsa, går det in en fullstor herrcykel. Här en bild tagen vid Brahehus vid Vättern, sjön som enligt obekräftade uppgifter ska innehålla mer vatten än alla Finlands sjöar tillsammans. Visst väcker väl Tildes väl tilltagna inre många tankar på vad som skulle kunna får rum där? En krampaktig orgie med en bl.a en lite passiv gråtrunkare från Säffle i förgrunden, eller en politiskt inkorrekt boxningsmatch med ett par herpesanfrätta cirkusdvärgar kanske? Möjligheterna är oändliga för oss som kör Opel.


En ny prettorulle av klassiskt svenskt sni...

mms_img64294 (MMS)

En ny prettorulle av klassiskt svenskt snitt. En amorös Samuel Fröler vill göra kärleksexplosion inuti en vilsen kvinna, vars sökande efter sig själv får grava konsekvenser för såväl hennes musik, som hennes vulva och självbild. Bluärgh! Jag fick fet lust att se "End of Days" med Arnold av den här trista affischen.


Fika på "Blå Lotus" på söder. Jag har köpt...

mms_img64293 (MMS)

Fika på "Blå Lotus" på söder. Jag har köpt en matsalsgrupp och en rörstrandskanna, och är mycket nöjd med tillvaron.


Jag sitter i en vidrigt ful rottingstol på...

mms_img64292 (MMS)

Jag sitter i en vidrigt ful rottingstol på Stalands och funderar över hur jag ska såga den här affären. Jag tänker mig något i stil med; "Stalands är en modern möbelaffär med fokus på obekväma, pretentiösa designmissar, med undantag för Stringhyllorna och butikens enda recliner värd namnet. Det 'bekväma' och ungdomliga i inrättningen represemteras av en hög hörnplacerade 'Fatboys', flankerade av ett smutsigt demoex. Att ge denna butik betyget 'tummen ner' är att vara på tok för generös!". På bilden ser vi förresten en dukning på ett av butikens köksbord. Varför man har dukat med en ljusstake förtäljs icke.


Jag har fått in hela morfars gamla tvåväxl...

mms_img57520 (MMS)

Jag har fått in hela morfars gamla tvåväxlade herrcykel i lilla Tilde. Vilken fantastisk liten bil hon är! Jobbar f.ö. På ett längre inlägg om att magsäcksopererade inte ska vara så jävla märkvärdiga över sin "bedrift". Irriterande!


Jag har fått in hela morfars gamla tvåväxl...

mms_img57520 (MMS)

Jag har fått in hela morfars gamla tvåväxlade herrcykel i lilla Tilde. Vilken fantastisk liten bil hon är!


Kort skånskt gästspel.

Som tidigare konstaterat så har jag fullt upp i Stockholm, varför bloggen blir lidande. Dessvärre är jag heller inte nöjd med mobilbloggfunktionen. Största anledningen är att jag inte riktigt kan kontrollera hur rubriken blir.

Det händer mycket hela tiden. Just nu har jag ledigt från anstalten för att vara på begravning i Skåne. Jag åkte ner i lilla Tilde igår, och idag har vi begravt morfar. Det har fått mig att fundera en del, eftersom vi var väldigt lika på många sätt. Folk lämnar sällan livet odramatiskt, eller hela och rena. Det blir nästan alltid obehagligt och ovärdigt på något sätt och även om man inte behövt se det, så är det lite jobbigt att tänka på. Speciellt när man känner igen sig så mycket i personen i fråga.

Nu har jag strax slut ström i datorn, ska försöka återkomma och blogga lite om jobbet och nya lägenheten på Valhallavägen.


Test! Detta inlägg är mest ett test för ...

mms_img57519 (MMS)

Test! Detta inlägg är mest ett test för att se om det går att undvika att bloggjäveln lägger in hela första meningen som rubrik. Bilden föreställer en diplomatmerca i mitt hood. Notera vimpelfästena på framskärmarna!


RSS 2.0