Den förbannade hippievänstern!

Ett lite för argt och humorfattigt inlägg...

Det finns mycket dumma bloggar på nätet, men den här tar tamejfan priset! En insöad hobbytyckare från Götet på vänsterkanten, som helt utan verklighetsuppfattning häver ur sig den ena flumdumheten efter den andra. Försvarsberedningen, en samling tjänstemannhjon förtryckta under den politiska korrektheten, släppte idag en rapport där man ger sin syn på de hot som i nuläget finns mot riket.

Där listas inte överraskande klimatförändringarna (trots att de är förljugna och överdrivna) som det största hotet mot Sverige nu. Det läser denne Anders Svensson, och föreslår att vi ska lägga ner försvaret, för att istället lägga pengarna på att arbeta för att förminska utsläpp och miljöförstöring, såväl inrikes som internationellt.

Det är en sån där grej, som låter så dum så att man utgår ifrån att det bara är ironiskt menat, men så upptäcker man att personen menar allvar, och man blir så bitter på tryckfriheten så man bara vill börja gråta!

Jag skrev följande kommentar till hans förvirrade inlägg.

"Folk på vänsterkanten i sverige har aldrig begripit något om försvarspolitik!


Om dom säger att klimatet är största hotet mot Sverige, så menar dom uppenbarligen instabiliteten som eventuella klimatförändringar orsakar i angränsande samhällen.


Men eftersom klimatförändringarna är ett hjärnspöke, medan Putin är verklig, kanske vi ska lägga ner sånt här trams, och satsa på krut och bly istället?


Eller rättare sagt, vi riktiga människor kan göra det, så kan ni på vänsterkanten fortsätta lalla på och jäsa maskrosvin i badkaren."

Inlägget han skrev innan var ännu värre! "Facket är ett skydd mot övergrepp" löd rubriken, och var fullt av indoktrinerad smörja av typen man föreställer sig spys ut från propagandahögtalare i en socialistdiktatur! Ingen institution eller rörelse i det här landet har väl på senare tid gjort sig skyldiga till så många övergrepp och kränkningar som facken under senare tid, med sina vridna prioriteringar, och sin fruktansvärda vårdslöshet med medlemmarnas pengar!

Men det bortser Svensson ifrån, och kommer med förlegade gamla halvsanningar som "Det är därför som arbetare skapat fackföreningar. För att ensam är svag och tillsammans är arbetare starka." Ja, eller rättare sagt, de hade kunnat vara starka tillsammans, om inte degeneratsvinen i fackstyrelserna slarvat bort strejkkassorna på imbecilla aktiespekulationer, och meningslösa kurser med fokus på buffér, fri sprit och samlag i hotellexil från äkta hälfter.

Vissa skulle förbjudas från att få uttrycka sig offentligt.

Eller, för all del. Låt oss lägga ner försvaret! Sen tar vi dom pengarna... låt mig se... kan det röra sig om något litet hundratal miljarder? Ok, vi tar dom pengarna och så satsar vi dom där det är mest miljöproblem just nu, i Indien! Ett större smutshål har nämligen historien aldrig skådat! Vet ni vad de pengarna skulle räcka till där borta? De skulle knappt täcka mutorna till alla korrupta tjänstemän man är tvungen att gå via, i officiella ärenden.

Det hade väl varit väl spenderade pengar? 

Eller är det jag som är knäpp? Nåväl, jag må överdriva en smula, men endast för att förtydliga kontrasterna mellan det som är rätt, och det som är helt idiotiskt!

Märkligast just nu: Besöksantalet här har femdubblats på tre dagar! Men såna här inlägg lär väl skrämma bort alla igen. Hur har ni hittat hit


Kommentarer
Postat av: Damien

Du har naturligtvis rätt. Logik och sunt förnuft har för längesedan lämnat miljödebatten. Till exempel är man nu nationalsocialist om man åker på semester till Thailand, eftersom flyget smutsar ner så mycket... Flyget står för 2% av världens CO2-utsläpp och borde inte ens finnas med i debatten. Alla vet det, men ingen vågar säga emot.

2007-12-05 @ 03:12:13
Postat av: Mr.Pentex

Ha en annan rolig grej är att Dansk jävlarna(må satan ta deras själar) står och skriker sig hesa över barsebäck och om hur farligt det SKULLE vara vi en ev härdsmälta. Sen eldar dom kol utav bara den och säljer till oss duma svenskar så vi kan känna oss duktiga när vi avvecklar kärnkraften.
ROPEN SKALLA MER KÄRNKRAFT ÅT ALLA!
När det sen kommer till det svenska försvaret, så tycker jag att vi borde göra en yrkesmilitär. Låt stridspittarna få lära sig slåss och kriga, ge dom betalt,sälj JAS och gustav vapensystem till Uganda och alla andra krigsherrar i världen och låt dom domba skiten ur varandra, det försäkrar en inkomst till sverige.
Då får vi en arme´ som vill kriga, som vill vara där och man slipper all omkostnad för hela lumpen skiten som ändå bara hälften av alla som kommer dit vill vara på.
Men ha de hej.

2007-12-05 @ 07:34:42
Postat av: Keyser Söze

Håller med om att det var en kass blogg, en riktig palestinasjalsbärare tror jag....
Indien och Pakistan är planeten Tellus rövhål! Det finns ju ingen hejd på hur mycket skit de sprider.
Håller med dig, länderna är fullständigt korrumperade, ned till minsta tjänsteman.
Och här hemma står folk med pekpinnar om man råkar slänga äggkartongen i tidningstunnan! Samtidigt spyr de mupparna ut all sin skit i luften och havet. Nä, kanske dags att folk fokuserar på att stoppa den värsta idiotin som dessa bananländer sysslar med. Pakistan kan ju börja med att sluta lägga HELA sin BNP på kärnvapen. Och städa upp i det råttbo de kallar för en nation.

2007-12-05 @ 10:04:48
Postat av: Damien

Håller med dig Pentex om kärnkraften. Yrkesarmé däremot vetefan... Den skulle komma att bestå av rejects från polisskolan, väktare, dörrvakter, samt annat löst patrask med mer än lovligt antal tomtar på loftet. Nej, jag föredrar nog vanligt folk i det militära. De svenska FN-soldaterna blir alltid hyllade för sina insatser av andra länders militärer, och jag tror det beror på att de INTE är ett gäng skjutglada pajaser som är på plats bara för att de får betalt.

2007-12-05 @ 13:42:41
Postat av: Moar

Ni 3 skulle nog försöka träffas en helg.Herrejesus, hur kan det finnas 3 likadana?

2007-12-05 @ 16:47:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0