Inombords grät jag!

Julbord med företaget i lördags, på "Södra Hamn Paviljongen". Jag hade utav Greven fått höra att det skulle finnas ål på julbordet, och var eld och lågor. Jag åkte dit med Martin och Monica, och de för kvällen tjänstgörande assistenterna, Jonte och Tessa. Mötte upp på plats gjorde gravida kollegan Jessica. Vi satte oss så jag fick Jessica som "bordsdam" och övriga sällskapet mitt emot mig.

Strax efteråt anlände ett gäng tjejer, varav den mest utmärkande i sällskapet satte sig bredvid Jessica. Hon hade seriefigursproportioner, och blonda slingor. Bjåjeansen såg påmålade ut, midjan hade bokstavligt talat samma omkrets som en av mina vader, hon hade en en trång grön topp som inte alls täckte den bruna triumph-behån särskilt effektivt. Den var förresten överfull utav brösten, som vardera var utav ungefär samma storlek som hennes huvud, och det såg som om de försökte ta sig upp ur urringningen med samma frenesi, som de vore katter man slängt ner i en brunn.

Det intressanta i det läget är alltid att betrakta omkringvarande killars beteende, för det blir detsamma i 9 fall av 10. Glansiga blickar på dekolletaget när de tror att föremålet för deras intresse inte lägger märke till det, samt tafatta, ibland idiotiska uttalanden om någon slags verbal kontakt initieras.

Själv blev jag oerhört frustrerad! Dels utav det faktum att ål inte fanns, dels för att bröstblondinen tog tre skivor skinka och två potatisar. Det var allt hon tog, och det gjorde mig förvirrad och arg.

Varför? Jo, för hon var den fysiska urtypen för vad som beskrivs som alla mäns drömtjej, såvida de inte är garderobsbögar. Fulare kvinnor än hon har varit på Slitz framsida, inget snack om saken. Jag borde alltså ha fantiserat om ungefär 237 olika saker att hitta på med henne, varav hälften av dessa saker säkert är förbjudna i de flesta av USAs delstater. Jag borde ha stulit hennes stol när hon gick på toaletten, och erbjudit mitt ansikte som sittplats då hon kom tillbaka! Men nej... En människa som inte förser sig ordentligt på ett pröjsat julbord, utan bara tar två saker, varav den ena är POTATIS, vad i helvete är det för en person? 

Vad för slags karaktärslös varelse gör så?

Jag pratar inte med en sån människa, så är det bara. Jag kan prata med många tvivelaktiga livsformer! Jag har pratat med jehovas, miljöpartister, feminister, straight-edge veganer, samer och norrmän! Flera utav samtalen var utav hånfull eller förnedrande karaktär, men ändå; jag pratade med dem

Men en människa som äter skinka och potatis, utan ens lite sketet äppelmos, och tittar på tre sorters lax som om det vore små gröna män från rymden, vad säger man ens till en sån? Det är inte bara det att jag föraktar beteendet, jag är ju helt oförstående inför det!

- Lax, nä, haha, jag fixar inte den när den är rosa, man kan ju inte äta rosa fisk!

Så sa hon till sin kompis. Vem säger så? Vad betyder det ens?

Vilken sorts äkta livsglädje kan en sån människa besitta? Vad gör man med en sån i ett förhållande, förutom att ha sex med henne? Jag fruktar att inte ens det skulle vara någon höjdare, för till råga på allt, så böjde hon sig fram över bordet, och lyckades sätta eld på håret med ett stearinljus, och märkte ingen förrän Jessica släckte det genom att slå henne på huvudet!

Hennes reaktion?

-Ååh guud, jag fattade typ ingenting, ja bara; "Men gud, de e nån som klappar mej på huvet" typ, hahaha, ni skulle tagit ett kort innan ni släckte, hahahaha, fan va sjukt!

Vad gör en människa som är så klent begåvad förståndsmässigt, om man skulle ge henne drulen? Det finns inga som helst garantier, för att hon inte med en frågande min, skulle greppa den och stoppa den i örat på sig själv.

Jag insåg i det ögonblicket att jag aldrig skulle kunna bo med någon som jag inte kan göra mat åt, och dessutom; Jag skulle aldrig nånsin ha sex med någon som inte äter det jag lagar! Är det fel? Är jag knäpp?

"Jag vill inte ha med den människan att göra" tänkte jag, och kände med kluvna känslor en liten del av min inre mansgris dö.

Bäst just nu: Min insats i framförandet av en gammal Carolasång i domkyrkan tidigare ikväll. HAHAHA! I rule!

Sämst just nu
: Att jag bloggar istället för att sova.

Kommentarer
Postat av: Malin

Du börjar bli vuxen Pontus. Visst är det hemskt?

2007-12-10 @ 07:09:30
URL: http://blogg.aftonbladet.se/8083
Postat av: Higges Milf

Jaa... vad ska man säga? Ål har jag faktiskt aldrig vågat prova o sillen smiter jag förbi, annars ser jag nog till att få valuta för pengarna på ett julbord...Min filosofi är att potatis o bröd har jag hemma så det låter man bli! Har aldrig satt eld i håret o skulle definitivt inte stoppa drulen i örat... Dessutom är det tur att vi inte bor i USA för jag skulle mycket väl kunna tänka mig att testa alla 237 sakerna med dig men har ingen lust att sitta inne för det... puss i pannan!

2007-12-11 @ 10:38:43
Postat av: R

Spottar hon eller sväljer hon?

Vänta, jag måste avreagera mig lite:
Kan den där jääävla snubben utanför mitt fönster sluta dra en ICA-bur fram och fucking tillbaka hela tiden! Jag blir tokig. Får man skadeskjuta transportföretagsanställda som stör min ro?

2007-12-11 @ 11:39:02
URL: http://grapoluponape.blogspot.com
Postat av: Mr.Pentex

Higge, är det för bra för att vara sant, är det oxå oftast så.

2007-12-11 @ 20:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0