"Heeere 's Johnny!"

Är hon inte härlig, vår lilla Gäby? Lägg märke till den obstinata prägeln på hennes texter, det är genetiskt betingat äkta semitiskt melodrama. För att kommentera titeln till hennes senare inlägg här, så vill jag bara säga att jag har aldrig haft sex med den kvinnan. Därmed saknar dylika påståenden verklighetsförankring. Säkert har vi haft någon form utav samkväm i hennes huvud, dock inte på riktigt. Lika bra det förresten, eftersom hon enligt hennes egen utsago är ganska lat under akten. Det hade ju varit förargligt att avlida utav fetthjärta i bingen hemma hos någon på vänsterkanten. "Är det en kommunist vi har närt vid vår barm", skulle säkert någon utav mina nära utbrista vid jordfästningen.

Skämt åsido! Visst fan borde hon skaffa en egen blogg, det tycker jag. Tills hon tycker hon har tid med det, eller får tag i en brukbar dator med uppkoppling, har hon fria händer som gästartist här.

Förresten vill jag bara säga att jag försvarade flickornas rätt att komma undan med efternamnet till den där frågan i T P. "I jeopardy räcker ju det för att få rätt", påpekade jag.

Enligt min erfarenhet såg en typisk spelomgång ut ungefär såhär.

Jonas: "Smeknamn på den man, som legat infrusen i en glaciär i Österrike i 5000 år, och som hittades 1991"
Olefin: Åh... jag vet ju...
Gäby: Jaaa...
Olefin: Nåt med J var det...
Jag: Jag kan säga, att han hette inte Börje!
Gäby: *Fniss*
Olefin: *Fniss*
Jag: ...och inte Boris Jeltsin...
Olefin: Men ååh... hmm.... "jöö"... "Jiii".... hmmm...
Gäby (obstinat): Men åååh, vad fan får vi alla jävla skitfrågor för?
Jag: Ja, han var alltså redan död 1990, så han kan inte varit aktuell som deltagare i ryska presidentvalet... inte heller hette han alltså Börje...
Jonas & Svempa: Alltså, nu får vi nog be om ett svar!
Gäby & Olefin: Nä, faan!
Jonas: Det finns en DJ som heter så.
Alla i mun på varandra: ÖTZI!
Jag: Jamen, det var väl synd.

Låt oss gå vidare. Jag har alltså tillbringat 4 dagar på en plats som ligger helvetes långt upp i vårt härliga rike. Det är den nordligast belägna byn i Övertorneå kommun, och den var väldigt mysig och gemytlig. Öppen och kuperad, med trevliga invånare. Inget oväntat där alltså. En utav fördelarna med landets norra del är ju att man överlag är öppnare och hjälpsammare än personer i t.ex. gnällbältet. Dessvärre verkade det som om alla intressanta kvinnor i min ålder och därikring tagit sats och sprungit all världens väg.

Förutom de kollegor som utav olika anledningar inte var intressanta ur samkvämsperspektiv, så såg jag en kvinna i byn som verkade vara i min ålder. Det var i "byaffärn", och hon hade tre ungar i släptåg, föreföll väga tresiffrigt och var frisyrmässigt välsignad med vad man kan kalla för ett "ofrivilligt tonsur".

Boman gav följdaktligen inte ifrån sig ett livstecken på nästan fyra dygn. "Vad ska du med mig till häromkring?" verkade han undra när jag plockade fram honom för att slå en sjua. Det är lite skillnad ifrån när man gick på stan i somras under någon utav de lätträknade soldagarna, och han tjatade "släpp ut mig, släpp ut mig, din hämmade fan". Sorry Boman.

I övrigt var det en trevlig vistelse. Rätt långa arbetsdagar, dock. Men morgondagen är man ledig, samt till helgen. Då "går vi upp till sociala, sen går vi ner på systemet" som i sången, fast utan den "sociala" biten. Vi har ju nämligen ett jobb, Johnny, Boman och jag.

Kristians Dotter, det du säger är förvisso sant. Är det förresten sant som de säger, att killarna i Götet har drulen på tvären?

Damien, Givetvis behärskade jag rummet. Jag behärskar alltid rummet.

Keyser, Jähkel i "Jägarna" sjöng i kör. I rest my case. Vad beträffar T P har du fel, jag förlorar inte i T P. Solen kretsar inte kring Tellus, och jag förlorar inte i T P.

Bäst just nu: Att komma åt en dator och kunna blogga för mina kära läsare igen.

Bäst just nu2: Den stora spindel som verkar ha bosatt sig bredvid min säng. Jag har döpt honom till Dragan, och jag tror att han kommer att borga för att inga jävla flugor kommer hit och sätter sig i mitt tryne för att sörpla skäggdräggel. Det är så in i helvetes irriterande.

Sämst just nu: Inget att klaga på.

Kommentarer
Postat av: Moar

Hm, tror du dom sprang innan lr efter det att du kom dit?

2007-10-10 @ 02:30:33
Postat av: Keyser Söze

Ja, den där Gäby verkar ha lite problem med verklighetsförankringen :)
Tyvärr ett vanligt drag hos kvinnor.
"genetiskt betingat äkta semitiskt melodrama" Ha! den var bra...

2007-10-10 @ 08:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0