Jag blir ju förbannad!

Här ligger jag, och kan fan inte sova! Jag ber om ursäkt för föregående inläggs brister i språk och text. Har dock ingen lust att putsa och gnida på det. Jag är förbannad, frustrerad! Jag vill gnälla och gnöla och spy galla.

Jag har tröskat bloggportalen efter bloggar att läsa, men de är ju bara skit! Vet ni vad som gör mig förbannad? Brudar som har skitmånga besök på sina bloggar, bara för att de är snygga. "Ah, den här bloggen är välbesökt, den måste ju vara bra" tänker man, sen visar det sig att bloggjäveln handlar om nån jävla H&M-kofta, och vilka förbannade skor den passar ihop med!?

Vad fan är det!? Har jag köpt nåt plagg jag är nöjd med, så blir det på sin höjd några rader under "Bäst just nu".

Och invävt emellan alla jävla koftanalyser och Sarah Jessica Parker-citat, är en massa kärleksförklaringar till sina älskade väninnor som mest är till för att visa upp de där jävla koftorna för, och hur kul de ska ha i helgen. Roligt värre ska dom ha, tillbringa fredag-lördagnätterna som grogghoror på Cleo eller nåt annat skitställe, och lura av tunnhåriga handsvettsonanister en massa drinkar, innan de vinglar ut och stjäl någon beställd taxi som de kan sitta och vara otrevliga och pruta i.

Vad är det för jävla sätt!?

Och ett nytt fenomen som gör mig fullkomligt rasande (ganska irriterad, iaf) är ett nytt "mansideal" som börjat ploppa upp på modescenen.  Och tro nu inte att det gör mig förbannad för att jag skulle känna mig hotad, för det gör jag inte. Förbannad är jag för att ingen genomskådar modeskaparna och ser dem för vilka de egentligen är, nämligen pederaster! Det stod klart redan när "Heroin chic" idealet uppstod, och catwalksen var nerlusade med äckligt magra narkomanflickebarn. De skulle se ut så, för det var så nära unga gossebarn man kunde komma.

Tycker ni jag har fel? Ingen frisk heterokille vill ha ett stackars anorektisk pillerknapprande vrak, som inte har menstruerat sen hon var 14, och istället för klyfta har de tydliga konturerna utav bröstbenet i urringningen. De sjuka idealen har inte framhetsats av "manssamhället", utan av en handfull pederaster på höga poster i modevärlden.

Verkar det vara en befängd teori? Gianni Versace mördades i Hollywood när han just skulle till att köpa sex utav en, just det; prostituerad tonårspojke. Buhuu, vilken jävla förlust. När ska någon knäppa hans vidriga cellulitfeja till koks-snortande syrra? Vilka vidriga människor! ALDRIG köper jag nåt jävla Versace! Jag skulle eventuellt kunna köpa något av deras skit på myrorna, för att sedan pissa på det.

Och nu har alltså steget tagits fullt ut. Nu paraderas späda gossar på catwalksen, likt kräftstjärtar på en skaldjursbuffé. För jag kan vända på resonemanget! Inte fan vill någon sund kvinna ha det där? Visa mig någon som vill stöta på gossen på bilden, så ska jag visa er en brud som är antingen: 1. En garderobsflata i förnekelse 2. Någon med ett obefintligt självförtroende, som har satt ribban ohyggligt lågt, eller 3. Ett sån där förvirrat stackars höns, som agerar på sina modersinstinkter. Nej just det, det är återigen pederasternas verk!

Hu så jag säger. Ja, men jag har rätt, och det vet ni! 

Vet ni vad? Vi tar det hela ett steg längre! Bojkotta pederastmodevärlden, köp bara kläder av bögdesigners som boinkar män, inte gossar. "Men hur vet man det då"?

Men hallå, sålla bort alla som bryter på franska. Vips så har vi sopat bort 80 av pederasterna i branschen.

Bäst just nu: ÄH!

Sämst just nu: Hade jag hetat Magnus Betnér, så hade jag fått betalt för min bitterhet, och jag hade inte ens behövt vara så här begåvad. HA! In your face.

Kommentarer
Postat av: Lotten

Hmm, ja modevärlden är brutal och idealen är förskräckliga..kommer då från en som just plastikop. sig *ler trött*. Men att gå från 130 kg till 65 kg ger en visst eftersatt sötma. Men att något måste göras!?...absolut. Du har så rätt så rätt.

2007-10-25 @ 06:35:44
Postat av: Mr.Pentex

En liten possitiv grej är att Italien nu har förbjudit modeller under en vis BMI eller något åt den stilen. Bravo Italy!
Men visst e det skönt att bara få kräka ur sig sin ilska och avsky ibland. Helst skulle man haft en naturtrogen slag påse av Göran Persson och ge den en fet smäll lite då och då.

Ett bra citat:
Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker.

Källa: Bert Karlsson om Bosse Ringholm, skolkamraten från Skövde

2007-10-25 @ 09:11:19
Postat av: Skankhoe

du har så mycket att lära unge man

2007-10-25 @ 13:35:57
URL: http://rehab.blogg.se
Postat av: Damien

Mjo det är sant, vet inte varför man pratar om det där modellsmala som ett "ideal" när större delen av den manliga befolkningen föredrar kvinnor med former. Idealiskt att hänga de där fula kläderna på kanske vad vet jag...

2007-10-25 @ 20:26:32
Postat av: Skankhoe

jag menade om sex and the city ;)

2007-10-25 @ 23:18:43
URL: http://rehab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0