Kort exilinlägg.

Hejsan allihopa.

Sitter hos Olefin och ser Idol med filmlåtar. Jag har med andra ord återigen offrat en princip på det sociala umgängets altare!

Folksam tjatar på mig om att jag ska välja nån jävla pensionsfond. Men de investerar ju inte i företag som inte har några kvinnor i styrelserna. Inte heller investerar de i fonder som baseras på Vapen eller tobak. Inte fan tänker jag välja nåt sånt crap. Jag vill ju investera i sånt som ger vinst.

Hade det funnits en pensionsfond som hetat "Kanoner, Sprutluder och Tjack" så hade jag satsat allt i den. Jag vill ju kunna unna mig lite gott på ålderns höst.

Grattis till min gamle skolkamrat Henrik Elg (bilden) , som gått och förökat sig.

image35

Han ser glad ut. Glad ser även mamman ut. Gladast är nog dock barnet, som ärvt mammas utseende. HAHA!

Om någon av er känner igen namnet, så kan det bero på att han gjort sig till rikskänd bilbyggare genom att hotta upp gamla Opel Kadetter med hönsnät och nersmälta blomlådor.

Bäst just nu: Min moped.

Sämst just nu: Att Kishti nämnde att hon hade rysningar ner till låren. Det fick mig att tänka på vad hon har mellan låren, och jag fick upp lite utav tacosarna som Olefin och Jonas bjöd på innan. Förresten är den bästa filmlåten någonsin den här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0