"Tror du på gud och framtiden?"

Så brukar Jehovas Vittnen fråga om man är enfaldig nog att öppna dörren när de knackar på. Skulle jag orka öppna, så skulle jag svara ungefär; "Givetvis, Han föddes i maj 1930, Han bor i Californien och jag kommer att ha det bra i framtiden, för jag ämnar nämligen icke gifta mig!"

Då skulle de givetvis börja diskutera en massa skit om Herren, tills man frågar varför dom nekar barn med blodsjukdomar transfusioner. Då de skulle bli obekväma och kila vidare. Man kan göra som min gamle fader gör, och skälla ut dom, skrika; "Försvinn era jävla as", "Far åt helvete, era jävlar" eller min favorit; "Vad är det? Vill ni knulla!?". Detta är dock ett sämre alternativ, då de vanligen får för sig att de verkligen måste frälsa denne svåre syndare, och börjar knacka på en gång i veckan. Visserligen till stort underhållningsvärde för den övriga familjen, men en smula påfrestande för den nervklene.

Nå, orsaken till att jag skriver om Jehovas idag, är att det knackade på en liten gammal kärring i röd basker i morse. Jag knallade runt i t-shirt och fillingar, och hade ingen lust att socialisera med halvsenila sektmedlemmar. Då stoppade kärringen in en liten färgglad broschyr i brevinkastet. På framsidan var en bild föreställande två afroamerikaner som har picknick med bara pumpor och äpplen på en äng, i vad som förefaller vara Alaska. Bakom dom stod två älgar, och det kom en vit kvinna ridande på en vit häst längre bak på ängen. Längst upp på framsidan stod rubriken, som löd: "Allt lidande ÄR SNART SLUT!"

"Det vet jag väl för faan" sa jag högt för mig själv, "det är ju den 25e nästa vecka" 

Sedan gick jag och konstruerade fnissande en ny quiz, på Passagen.se . Den blev fantastiskt rolig, och kan göras här. Kom ihåg att ge betyg (tummen upp) efter. Någon har redan gett den tummen ner, men det var ett fruntimmer där som såg vänstervridet ut, det var nog hon.

Bäst just nu: Ledig även imorrn.

Sämst just nu: Hmmm... Ingen aning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0