Världens tio snyggaste bilar... eller?

Uh, jag har nyss klivit ur badkaret. Badkaret kan vara en av världens tio bästa uppfinningar... hmm... Nåväl, i badet låg jag och funderade på att Al Gore har tilldelats Nobels fredpris. Jag har alltid tyckt att det är dumt att de där jävla norrmännen får dela ut nobels fredspris. Alfred var inte norrman, men nu får ändå de där förbannade mindervärdeskomplexidioterna en massa ära och reklam.

Men nu är jag glad åt att det är sådär. För nu slipper jag skämmas för att mitt land prisar någon som antingen är naiv och imbecill, eller (mer troligt) en kille som kommit på att han genom att ljuga, kan tjäna både groteskt mycket pengar och dessutom vara en otäck böld i röven på sin gamle antagonist, George Bush.

För om ni tror att det bara är oljebolagen som är intresserade utav att tjäna heffamycket pengar under moraliskt tvivelaktiga omständigheter, så kan ni ju kolla upp vad herr Gore och de tusentals likasinnade som åker runt och håller lögnfyllda klimatföredrag kostar i timmen då de föreläser. Visst förstår ni att klimathysterin även den göder en storkapitalistisk industri, som inte är ett dugg bättre kålsupare än oljeskurkarna?

Alla som inte fattar det får inte läsa min blogg mer! Ni är ju dumma i huvudet, och bör således istället läsa den här bloggen! Ja, eller den här, som måste vara sveriges i särklass vidrigaste blogg. Nu blir jag förbannad! Fy fan!

Jag har god lust att ringa hans morsa, och säga; "Ta bort det! Jag vet att abort i 717e månaden är en smula kontroversiellt och anses oetiskt i en del länder, men låt oss vara realistiska fru Schlaug, den där fan kan du inte på allvar mena att du vill behålla, eller hur?"

Huh... vart var jag nu? just det, världens tio snyggaste bilar... nä, nu har jag bakfyllesvettningar kombinerade med argsvettningar. Jag får ranka bilarna senare.

För övrigt tänker jag förbjuda ordet "kålsupare" när jag tar makten här med mitt parti "Radikalrealisterna", jag har för många traumatiska minnen utav medlande mellanstadiefröknar, förknippade med ordet. Anus, vårtgård och framstjärt kommer även de att förbjudas. Liksom pubishår (ordet, inte företeelsen) och Yvonne Ruweida.

Ja morsan, det är förresten bra att du döpte mig till Pontus, det är ett rätt bra namn. Fast alla man träffar som heter det är tröghuven. Jag brukar säga att jag har sugit intelligensen ur namnet. En kille i högstadiet som hette Pontus var oförmögen att stänga munnen, och hade flottigt hår. En Pontus i lumpen betedde sig som Frankensteins monster, fast på riktigt. "Ööh ööh, göbh", liksom. Det kan även ha varit för att han var från Ystad... nåja.

Damien: Ja, det ÄR the shit!

Bäst just nu: vet inte, känner mig svag och vilsen.

Sämst just nu: Den sporadiska värken i en visdomstand, och att ljudsystemet till datorn tycks ha havererat.

Kommentarer
Postat av: Damien

Han på Brynäs-bloggen hade svårt att "smällta" en förlust... Ja jävlar.

2007-10-14 @ 20:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0