Vilken jävla tur!

Ledsen att jag bloggar lite glest just nu, men det går mycket tid till det här för tillfället. Lite halvnördigt kanske, men fantastiskt underhållande. Man grundar en liten by i en värld med tusentals andra spelare, och kan då välja att vara antingen German, Romare eller Galler (som Asterix och Obelix ni vet). Alla har olika fördelar, och det gäller att få sin by att växa och blomstra så man kan bygga och skaffa en armé. Sen går man med i allianser och gaddar ihop sig. Ibland kommer någon som har fler gubbar än en själv, och plundrar ens förråd, (vete, järn, trä eller lera) och det kallas att man blir "farmad".

Man väljer även ett namn i spelet och döper sin by. Jag heter "Pilatus" och har grundat byn "Sodom". Jag skickar ut mina gubbar på långa plundringståg, och njuter av att se dem komma hem med rikedomar som de kommit över då de förgripit sig på någon svagsint liten Örebroare, eller Norrman.

Det är det bästa med hela saken; Man kan plundra norska spelare, för det förekommer nämligen spelare från hela Norden. Det är ett litet steg i rätt riktning mot ett av mina 10 livsmål; Att någon gång elda upp norska flaggan på "Karl-Johann" den 17e Maj.

"Livsmål" är väl egentligen fel benämning på saken, det är snarare "10 saker att ha gjort innan man dör". Dessutom är de här målen ganska lågt satta, eftersom jag inte ville göra mig själv besviken. Jag skrev ner dom på ett papper för några år sedan, men det har jag blivit av med... fast jag är säker på att jag uppfyllt de flesta redan. Fast det var kanske "10 saker att ha gjort innan jag fyller 30"?

Fan, hur som helst måste listan uppdateras! Någon som har någon uppfattning om vad man måste göra innan man tar ner skylten, sätter skorna, stängt igen butiken (är det en metafor för att kila vidare?), eller fyller 30? Förslag som "gifta sig" går bort. Ni som tycker så kan läsa den här äckliga bloggen istället.

Fem minuter senare... 


Jag kunde inte hjälpa det, jag läste lite i den där bloggen själv. Den är ju skitrolig! Hör här!


"Använd cykelhjälm


Postad den 1 juni 2007 13:20 av mariawetterstrand


Det är jättedumt och inte ett dugg coolt att cykla utan hjälm.

Min kompis, som ramlade på cykeln härom dagen, hade som tur var hjälm. Hon fick ändå en rejäl hjärnskakning och obehagliga minnesluckor, fick stanna på sjukhus för observation över natten. Usch, jag vill inte tänka på vad som hänt om hon inte haft hjälm.

Till och med (?!) läkaren på akuten sägs ha börjat fundera på att köpa en cykelhjälm efter att ha tagit hand om henne."

HAHAHAHA!!! "Obehagliga minnesluckor"??? Jag skrattar mig harmynt! Jag kan se det framför mig, hur en sån där stackars vadmalsmupp kommer och vinglar, med huvet uppe i arslet och funderar över "grön skatteväxling" eller något annat dumt...

*KA-SMACK*
-Åh.. gud... vilka obehagliga minnesluckor jag ådrog mig, Maria...
-Stackars dej, Gunlög! Tur att du hade hjälm!
-Ja, verkligen... vilken tur att jag hade hjälm!

Ja, fyfan. Vilken tur att hon hade hjälm... Det kan vara värt att se ut som en fåntratt om man inte kan hålla sig på hjulen. Det var tur... Det var tur att hon hade hjälm, hörrni!

Sist jag ramlade med cykel hade jag iaf en ursäkt; Jag var full och hade somnat på cykeln. Sen hade något svin haft mage att parkera en röd Ford Mondeo framför mig. Jag krossade armbågen. Skallen klarade sig skitfint, men jag hade alltså behövt hjälm på armbågen.Förresten har jag vurpat en gång efter det, men det var i en "down hill"-bana på Dundret, i 45 graders lutning med Psyko-Bobs gamla hardtailcykel.

"Obehagliga minnesluckor" är förresten vad man (förhoppningsvis) har när man vaknar upp bredvid en miljöpartist och luktar Canesten om mustaschen (OBS! Har aldrig hänt, reds. anm.).

Nej fyfan, nu orkar jag inte mer. Jag har inte garvat så här mycket vid skrivandet av ett inlägg på väldigt länge.

Bäst just nu: Att hon hade hjälm, det gamla Kraft-skaftet!

Bäst just nu2: Att det är fest hos Svempa i BB-Mickes gamla musöppnarlägenhet på lördag!

Sämst just nu: Jeansutbudet för folk som har korta ben.


Kommentarer
Postat av: Damien

Du bloggar ju oftare än Wetterstrand iallafall... Det verkar vara så jävla trist att vara miljöextremist. Eller vad sägs om "När jag var 18 valde jag att inte ta körkort. Jag hoppades nämligen kunna vänta tills det fanns miljöbilar att övningsköra i."
Jamen grattis då din pajas.
---
Saker att ha gjort... Ägt en Lexus. Sett David Bowie live. Haft sex med tvillingar. Varit i rymden. Ätit isländsk surhaj. osv.

2007-10-31 @ 08:50:02
Postat av: Keyser Söze

Vilken värld är du i på Travian? Tänkte om man skulle gå med...

2007-10-31 @ 09:22:19
Postat av: Keyser Söze

Ha! Ni småväxta troll har inget att klaga på, det är väl bara att lägga upp benen på byxorna?
Då skulle du se utbudet för oss med långa ben. Vad ska vi göra? Sy på en bit längs ned eller?
Hmmm, Wetterstrand. Hon är ändå lite porrig! Tror hon är ganska smart egentligen, men hon är en jävel på att dölja det. Hon har bara hamnat lite snett i livet, förmodligen var hennes föräldrar hippies som bodde i ett kollektiv, där de framställde batiktröjor på löpande band. Sådant sätter sina spår... Därav hennes delirium dravel om miljön hela tiden.

2007-10-31 @ 14:01:05
Postat av: Lotta

...det är katastrof det här...har suttit o stirrat ut genom fönstret o funderat på vad JAG vill ha gjort innan jag dör o det ENDA jag kommer på som jag riktigt vill är följande; Bungyjump på Nya Zeeland OCH haft sex i en sexgunga !!! Fan vad tragiskt mitt liv är...ELLER så kan jag se det som så att jag gör rätt roliga grejer ofta...mmmm väljer att se det så! Ha det!

2007-11-01 @ 10:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0