Okej då...

Jag såg nyss premiären av "Myggan", Filip & Fredriks nya tecknade serie. Jag garvade tre gånger, vilket får räknas som någorlunda godkänt för en svensk produktion. Jag vet dock inte vad som var underligast, att Bengt Magnusson hade en vagina, eller att man gjort Väder-Tones lökar två kupor för stora. Deras serie "Boston Tea Party" torde dock bli intressantare.

Jag kan förresten i förbifarten nämna de tre bästa svenska humorprogrammen någonsin: "Helt Apropå", "Detta Har Hänt", och "Riksorganet". Nej just det, "Hey Baberiba" är inte ett av dessa.

I väntan på att "Myggan" skulle börja, så kikade jag på ett matlagningsprogram på 9an, det är många sådana där. Vilket ju är kul. Det var två Namibier som satt ute i öknen med en grill och grillade Zebra, Oryx och Krokodil. Jag tycker vita afrikaner är lite obehagliga. De har en märklig dialekt i sin engelska, så man liksom anar att dom har ett annat, mycket fult språk i bakfickan. Och det har dom vanligen, nämligen Africaans. Ett slags djungelholländska, usch!

Min vän kalmariten Hocke och jag, träffade en vit sydafrikan på en fest en gång. Hocke som är något utav en svensk mästare i politisk inkorrekthet, och vars vokabulär får språket i "Deadwood" att likna psalmsång, började genast marinera den stackaren i övertydliga sarkasmer, som inte alls uppfattades.

Samtalet var mycket märkligt, och gick något i stil med: "Well, you can't help that you are a fucking racist, who has stolen an entire country, and fucked a whole people in the ass, can you?" "No, no, I can't help that, it's true!". Mycket märkligt. Men vad ska man egentligen säga till en vit Sydafrikan när man väl träffar en? "Hey, how's the kafferhunting?" "Yeah, Apartheid, now that's something to think about, huh?". Man måste ju liksom dryfta ämnet! Nej, jag litar inte på dem, inte alls. Lysande prestation av Di Caprio i "Blood Diamond" måste man säga.

Nåväl, nu till varför jag sitter här och levererar ett blogginlägg till idag. Jag ska lägga upp "Radioincidenten" här. Damiens senaste lilla tjat gjorde att jag till slut bestämde mig. På fredag lägger jag upp den, den kommer nämligen att ta ett litet tag att skriva, sen vill jag kika på den och putsa litegranna, så språket blir det bästa möjliga. Händelsen är egentligen ett fullständigt lysande stycke norrbottnisk taxihistoria, och bör inte skildras i ett hastverk.
Den kommer inte att bli överdrivet lång, men den ska vara perfekt.

När detta epos är upplagt, så sprid budskapet. Jag behöver fler läsare, comprende? 

Jakt på popularitet är dock bara en del av skälet. Den här bloggen är ganska tandlös, tycker ni inte? Jag är för snäll, jag hänger ut folk för lite... mina skildringar är inte nog smutsiga. Det skulle kunna vara så mycket mer blod, svett, skam och kroppsvätskor!

Jaja, så här får det bli iaf. Vanligt blogginlägg kommer som vanligt imorrn också.

Fröken Småland, tror du att jag tänker göra driftkucku av mig själv på min egen blogg är du kokt i boet! Du pluggar bergis i Växjö, HA! Sveriges Appendix. Vad läser du? Låt mig förresten gissa. Har du tid att hänga här så måste du läsa till lärare, svenska och/eller So.

Bäst just nu: All ny musik jag stjäl, samt nudlarna. De blev givetvis excellenta, men jag skulle tänkt på Cashewnötter.

Sämst just nu: ? 

Kommentarer
Postat av: Fröken Småland

Växjö, hahahahahahahaha. Där skulle jag inte plugga ifall jag fick betalt. "Universitet" i Växjö. Nej du, jag pluggar på Chalmers, till sjökapten. Du misslyckas
totalt med dina gissningar idag. Eller igår kanske man ska säga.

2007-09-20 @ 09:18:15
Postat av: Lotta

När jag just hämtat mig från ena tortyrmetoden så bara du raskt som vinden levererar en till!!! Tror att du njuter av sadism! ....urin på IKEAbollarna!? visste inte du att dom samlar in dom på kvällen o kör dom i en specialtvättmaskin?...varje kväll!!..så det så.
Kram på dig o hoppas du överlever dagen!

2007-09-20 @ 10:53:59
Postat av: Damien

Sjökapten? Det är lite tufft. Om jag vore kapten skulle jag prata finlandssvenska och säga "Det är jag som är kapten på den här båten!" hela tiden. Kanske även, på äkta mumin, ropa ut i högtalarna "gomorron gomorron, välkommen till Finland" så fort båten anlände till en hamn.
-
Ska refresha denna sida friskt imorgon. :)

2007-09-20 @ 10:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0