Ung på nytt.

Äntligen kan jag ta mig fram på roligare sätt än med bussen. Nu är jag nämligen mopedist igen. Jag har t.o.m. hunnit med att rejsa idag. Lindholm har köpte en Aerox för att kärringen hans ska kunna ha bilen, och han fick ordentligt med smisk. "Har du dragit nån plugg eller nåt?" frågade han. Och det har jag faktiskt inte, det verkar helt enkelt som att mopedslynan älskar fart.

Vidare verkar det inte vara någon som helt kan lösa filmfrågan. Tydligen syftade Stalin inte på en specifik film, utan på olika klipp på youtube med soldater som säger "Get some, get some" när de beskjuter araber. Nå, det beror med största sannolikhet på att de sett för mycket på den underbara filmen "Full Metal Jacket", något som Allbin kunde. Helikoptern är dock inte den klassiska och fantastiska "UH-1 Huey" från Bell, utan den lite charmigt fula "Sikorsky Seahorse". För den som orkar kan kultscenen på under 2 minuter ses här.

På tal om "Full Metal Jacket", så kan ett av alla skäl till att man alltid ska driva med tyskar när man får chansen, ses här! Ganska tragiskt egentligen. Psyko-Bob träffade en tysk när han jobbade i USA, som tyckte att Sean Connery var mycket bättre på tyska. Han såg nämligen för första gången i sitt liv en odubbad film med denne gigant på bio då han kom till USA, och blev då alltså besviken. Vilken dumjävel!

För att kompensera alla kvinnliga läsare som nu sitter och suckar över hur tråkigt det är med intressanta saker som helikoptrar och krigsfilmer, så lägger jag upp den här länken. Jag vet att ni gillar det...

Stalin: Vad inkonsekvent och diffus du är. Förvisso inget ovanligt för er sort.

Bäst just nu: Min moppe, "Snäjken".

Sämst just nu: Kishti. Hon är äcklig. Inte äcklig på ett "svalbona-i-svalbosoppan-är-gjorda-av-svalornas-snor"-sätt, utan mer på ett "jag-har-kesoflytningar-rinnande-längs-låren-som -jag-låter-min-katt-slicka-bort"-sätt.

Kommentarer
Postat av: Mr.Pentex

När du srev att man "alltid ska driva med tyskar när man får chansen" kom det upp en scen från Faulty Towers (vet kommer inte ihågvad den heter på svenska) När det kommer tyska gäster till deras hotell och Basil får fullt upp att få stamgästerna i serien att "don´t mention the war" och hur han själv senare bara inte kan pika de tyska gästerna om kriget.

2007-09-26 @ 07:21:16
Postat av: Mr.Pentex

Sry bara jag igen,ville bara gratulera till åket! Måste ändå vara mycket smidigare än åka kollektivt.
Är det en skoter? i så fall e dom så svindyra att försäkra som man hört?

2007-09-26 @ 07:24:49
Postat av: Damien

Ok, det var äckligt...

2007-09-26 @ 23:24:03
Postat av: Martin

"Kishti och hennes 22 år äldre man och aikidostjärna Takeji Tomita äter frukost här - varje morgon.
De blev ett par för åtta år sedan. De träffades på aikidomattan.
- Han tyckte nog att jag var sexig för att jag ofta bar kort-kort, säger Kishti och fnittrar med munnen full av nybakat bröd."
Där har du en sinnesbild att suga på.

2007-09-27 @ 13:38:18
Postat av: Moar

Mr Pentex// Pang i bygget, lr hur?

2007-09-27 @ 15:13:42
Postat av: Mr.Pentex

Moar// Ahhh så hette det (slår mig för pannan) Tackar.

2007-09-28 @ 07:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0