Gran Torino

Härliga tider. Jag vet inte om jag sagt detta tidigare här, men det kommer en ny Dirty Harry-film. Den ska heta "Gran Torino", och kommer redan innan jul. Ibland när jag tänker på detta och är för mig själv, så börjar jag fnissa krampaktigt som en idiot, och vifta exalterat med händerna.

Ikväll var jag inne och sökte mer info om filmen. Jag hamnade på en amerikansk sida där ingen visste något om filmen. "I hope it's a western" och "There's some stupid rumors about it beeing another Dirty Harry movie!" var några av kommentarerna. Jag kunde inte låta bli att skriva ett litet inlägg under nicket "Swedish Dude". Det saknade väl en viss självdistans, ska jag erkänna.


"It will be a Dirty Harry pic. Harry is retired, but a young relative of his is murdured. A Ford Gran Torino is spotted at the scene of the murder, and Harry is back in action. How can you not know this?


Clint is GOD! In Clint we trust! E Pluribus Eastwood!


Peace out, fudgers."

Sådär, nu vet dom. Clint har minsann på sin ålders höst fått fler och fler belackare att knipa käft. Med totalt 6 oscarstatyetter för Bästa manliga huvudroll, regi och produktion, saknar han motstycke i historien.


Personligen tycker jag nästan hans bästa prestation var när han vann borgmästarvalet i Carmel, Ca. med 72% av rösterna, byggde ett nytt bibliotek som folk hade bråkat om i flera år, anla trottoarer (det fanns inga) och tog bort det hatade förbudet mot att äta glass på allmän plats.


Inte bara världens bästa filmpersonlighet någonsin, utan även en lysande politiker. Annat än den där imbecillmaffian som sitter i Rosenbad och förstör våra liv nu med att rulla ut röda mattan för ryssen genom att fimpa försvaret, och som tvingar snusarna från hus om hem. Clint, kom hit! Rensa ut borgarpacket med .44an och ta makten!

Andra glädjande nyheter är att det i år även kommer en Clint-regisserad film med Angelina Jolie som handlar om ett bortrövat barn. "The Changeling" ska den heta. Jag har förvisso inte mycket till övers för den där korvläppade otuktshyndan till multiadoptörska och förespråkerska av incest, men om någon kan sätta henne på plats och krama ur henne en vettig prestation, så är det Clint.

Clint ska förövrigt även regissera filmen om Nelson Mandela.

 En Ford Gran Torino.


Keyser: Jag vet inte du, men det lät ju inte dumt. Jag hyser vaga planer för en snabbvisit i sommar, om ekonomin tillåter.

Bäst just nu: Att Hillary vann Pennsylvania! Det är fanimej dags för en kvinna i vita huset...  
...okej, jag ska erkänna. Det är mest för att jag tycker Bill är så skön. Det hade varit så kul att ha honom tillbaka i vita huset. Dessutom känns Obama bara som en substanslös påläggskalv. Men Hillary är också utan tvekan den mest slipade av kandidaterna. Ruskigt intelligent precis som sin gubbe, den gamle cigarrtrixaren. 

Sämst just nu: Att Clint är 77. Hoppas han blir minst lika gammal som Eli Wallach  som född 1915 ännu arbetar.


Kommentarer
Postat av: sandra

Haha ja jag hittade dom i butiken istället för intenet-butiken!
Wohoo sjukt glad blev jag. Kan dock inte riiiktigt gå i dom. Men det ska jag lära mig!

GO HILLARY! Haha...

2008-04-25 @ 03:19:00
URL: http://hollywoodah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0