Om jag hade vingar som örnen...

Rögle är i elitserien! Det är ju helt sjukt! JÖRGEN, KOM HEM!  Du är färdig i det där vidriga Färjestad nu! Hur står han ut där? Har ni hört hur en värmlänning låter? "Wuäggöl wuäggöl wuäggöl". Det ska ni veta, att jag dricker tamejfan bara Löfbergs Lila i yttersta nödfall!

Förresten, hur kommer det sig att besöksantalet ökar när det blir glesare mellan inläggen? Ni är ju allt lite ologiska, ni läsare. Ni är säkert ivriga och vill se om Gäby skrivit nåt nytt. Tji fick ni. Fast jag kan dela med mig av ett sms hon skickade ikväll; "Rögle i elitserien! Ska vi vara stökiga fans i höst?? LÄKTARVÅLD!"

You bet your ass, dude!

Ikväll berättade Fanjunkaren två saker; Imorgon ska han inviga grillen för säsongen, och så tyckte han inte mitt inlägg om tankar på bussen var särskilt roligt. Fucker! Men jag ska iaf dit imorrn å grilla.

K.K: Nej, nu misstar du dig. Det var ganska plumpt av mig, ordmärkning är ju trots allt den dummes sätt att hävda sig. Men det här med anklagelser om särskrivning sved faktiskt, för sånt sysslar jag verkligen inte med. Nu får du allt exemplifiera, din lilla tve stjärt.

Maua: Tack tack, det är ju trots allt mitt modersmål.

Bäst just nu: Det är frågan. Ganska bra är bankernas nuvarande generositet. Vilka hjon som helst får ju lån, så varför inte ta ett lån på 100 laxar och höja standarden lite här hemma? Tjacka 50-tums plasma, en låda Black label och en live size "Tilde Fröling"-docka?


Tveksammast just nu: Olefin och Gäbys ständiga återkommande till ämnet "Higge borde skaffa en tjej". Jag skulle kunna köpa en burk "Skank-be-gone" och spraja dom så dom smälter, men då kanske jag hamnar i "Efterlyst". Skämt åsido, vad jag behöver är en ny fräsch lap-top.

Sämst just nu: Världens finaste sprittillverkare ägs av ett gäng korrumperade vitlöksgnagare med obefintlig intimhygien.

En minister som hette Odell
Förtjänar en jävla smäll
Vi gick på en nit,
Han sålde vår sprit
Gubbjävel; BURN IN HELL!

K.K, ser du? Den limericken snodde jag ihop på under en minut. Jag är så slug, så slug! Slugelislug! Till veckan är det jag som går och byter namn till "Slugmeister". Sen kommer folk på stan att säga; "Kolla, kolla! Där går ju Slugmeister... dom säger att han är den slugaste... fan, han ser längre ut i verkligheten!"

Klart Slugt!



 


Kommentarer
Postat av: Mr.Pentex

Kul att Rögle fick komma upp till dom stora pojkarna och leka lite.
Men det fina är att nu kan man åka och titta på en Färjestad match här i stan, och det kommer ju att bli några easy points för Färjestad att plocka där. HA! men du dricker ju Löfbergs Lila iaf.

2008-04-11 @ 08:26:32
Postat av: Keyser Söze

RÖGLE!!!! Chalalalalalaaa...
Håller med, Jörgen kan inte spela där längre. Och den där märkliga dialekten han lagt till med, det kan inte vara rätt!
Dessutom sitter det ett Färjestadfan mittemot mig, hur man nu kan vara det? Så nu ska man behöva sitta och lyssna på det trollet hela nästa säsong. För övrigt är Löfbergs Lila djävulens avkok!
Vad jag gjorde i Paris? Tanten ville dit, så vad ska man göra. Eiffeltornet, Louvren med titt på Mona-Lisa, Notre Dame och alla andra vanliga turistgrejor. Det stektes crepes med choklad i vartenda gathörn, med hygienen var väldigt tveksam i många fall, så jag avstod.
Men det som verkligen gjorde mig upprörd var att en stor öl kostade 85 jävla kronor!!!
Fernet drack jag inte, så´n träck får andra hälla i sig....

2008-04-11 @ 09:20:45
Postat av: Moar

Och så kommer ju Peter Högardh tillbaka. T.o.m så att jag kommer att titta ibland.
I kväll visas Roar i TV. Häcken- Ängelholm. Måste man bara se!Fast jag hatar svensk fotboll.

2008-04-11 @ 12:10:12
Postat av: Damien

Aaaaaaw så pittoreskt, landsortsborna utövar den gamla 80-talssporten "ishockey" fortfarande.

2008-04-11 @ 16:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0