Charlie Sheen gravid.

Det här irriterar skiten ur mig. När man säger att par är gravida!



Charlie Sheen är inte på något sätt gravid. Det där är bara en riktigt korkad fluga som nåt fruntimmer kommit på, och börjat använda med förevändningen att det är för att mannen ska känna sig mer delaktig. I själva verket är det en slags passiv-aggressiv manipulationsteknik för att tofflifiera mannen under graviditeten.

När det sedan tar slut, för det gör det, så kommer mannen återigen att vara reducerad till ett bihang, som minsann slapp släpa runt på bebismagen och lida av hemorrojder och instabilt underlivs-ph, och ska således betala underhåll och träffa ungen någon helg då och då.

Vad tror ni hon säger om Charlie kommer då och säger: "Men jag var ju också gravid!"

Nej Charlie, du var aldrig gravid. Och ingen annan man heller.

Om det där irriterar mig, så skrämmer det här mig! Otäcka jävla familj! Det där påklistrade norska psykopatflinet, och de där obehagliga ungarna med sina "my little pony"-hårsvall! Det kryper i kroppen på mig!

 

Samma pappa?




Bäst just nu: Hitlermustaschen. Den hjälper mig att handskas med trauman och avobehaglifiera vedervärdigheter, som ex. Runar.

Sämst just nu: Jag måste ta mig i kragen och börja producera!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ajajaj, inte förolämpa Runars nya frus pappa. Han var en mycket smart och framgångsrik advokat och kan inte rå för att det genetiska lotteriet ordnade en riktig nitlott till dotter. Detta e inte första gången som hon har valt en tvivelaktig man. Millert hennes far vänder sig nog i graven när han ser Runar flumma bort hans surt förvärvade miljoner, han hade nämligen till skillnad från många andra jobbat ihop sin förmögenhet.

2008-08-28 @ 21:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0