"Cool like a fool in a swimming p-p-pool!"

Om jag inte redan är den coolaste snubben jag vet, så kommer jag att vara det när jag börjar putsa trynet med den här ultracoola skönheten!  
Jag gjordes uppmärksam på den då jag var inne på Guapo för att se om det fanns något att tämja skägget med, så man slipper sätta en snodd runt det. Nu finns det ingen återvändo! Aldrig mer ska jag stå och fåna med nån själlös plast-Gillette med neonfärger och gäjigt namn, och vars klumpiga blad kostar hutlösa summor.

Vidare!
 
Efter hemkomst valsade jag in på bloggen "Ett komplett eksem" och fick se att flickorna grundligt satt Eniros nya frågetjänst (man kan nu smsa 118 100 och fråga om vad som helst) på prov. Vad jag läste, kom att ge mig en viss lust att bajsa i en stekpanna.

Man smsade nämligen 118 100 och frågade bl.a. "Om man steker bajs: hårdnar det som ägg eller smälter det som smör?". Jag måste medge att jag själv funderat över samma sak ett par gånger.

Till skillnad från bloggerskorna på eksemet, så är jag dock inte riktigt nöjd med svaret som löd: "Det beror på vad din avföring innehåller. Äter du mycket av fet mat som såser, pommes frites och pizza så är nog din avföring rinnig nog så att det skulle bli ännu mer flytande om det värms. Äter du mycket fibrer och grönsaker så har du en lite hårdare avföring, och den smälter inte stekpannan som smör, den blir bara torr."

Fibrer ger ju som bekant en lösare avföring, medan proteiner och kolhydrater ger en hårdare. Men jag kan nog tro att en hårdare avföring bara blir torr vid upphettning. Jag misstänker vidare att även fiberrikare tollar (bajskorv på skånska) som besitter den där konsistensen som köttbullefärs, inte heller påverkas nämnvärt i form vid stekning.

På frågan om vad som kom först, hönan eller ägget, så svarade 118 100 i princip med vad jag förklarade för morsan en gång; Hönan har stora likheter med dinosaurierna, och har utvecklats från dessa. Under den utvecklingen har ägget hela tiden funnits, varför den krabat som först kravlade sig ut med mer höns-DNA än Dino-DNA i generna, alltså kom ur ett ägg, och således efter detta.

Jag slås nu utav två saker!

1. Jag kan också svara på allt!
2. Jag har också intressanta frågor att ställa till 118 100!

Så ställ vilka frågor ni vill, så ska ni få se!

Själv har jag skickat följande fråga till 118 100; "Förekommer det att anställda vid enirokontoret som mottar denna fråga, idkar sexuellt umgänge med varandra?"

Dryga minuten senare fick jag meddelandet; "118 100 är en SMS-tjänst som varken kan eller vill utföra sexuella handlingar med någon", vilket hade varit ett utmärkt svar om jag frågat; "Kan 118 100 suga av mig?", vilket jag dock inte gjorde.

En liten besvikelse, alltså.

Jag följde dock upp med följande fråga: "Hur snygg är killen som skriver 'Higge Erövraren' på en 10-gradig skala?" och mottog efter 7-8 minuter följande svar: "Vi på 118 100 tycker att killen som skriver Higge Erövraren är väldigt snygg och vi skulle säga att han är en 8-9 på en skala 1-10"

Ehuru ej helt korrekt, så är det väl trots allt ett svar jag får vara rätt nöjd med (förutsatt att man på Eniro har god etik, och alltid svarar ärligt på frågorna som ställs).

Kristians dotter: Ungefär så ja. Det femte benparet är dock inget benpar, utan pedipalper, evolutionärt anpassade för att tjäna som känselspröt. På klippet från Fear Factor rör det sig ganska tydligt om exemplar som förslöats med eter eller nedkylning. De där stackarna springer inga 16 km/h. Lite osportsligt, tycker jag nog.

Förresten ska Kamelspindlar vara ogiftiga, varför man ju kan undra vad hunden i artikeln dog utav?

Ingvar: Du är ju inte frisk på en fläck, jävla Duracellkaninonanist. Kent?

Allbin: Det har jag gjort, ett par gånger.

Bäst just nu: Skägget är under kontroll!

Sämst just nu: Svårt med prioriteringarna!

Kommentarer
Postat av: Slaktarn...iaf i krockett

2008-08-30 @ 02:21:39
Postat av: Xrim

Tyvärr är surströmmingskalaset inställt... Men det blir nog något längre fram.

2008-08-30 @ 07:35:19
Postat av: Lindblom

Hoho, det är ju små häftigt med plåser i ansiktet.

Försök inte raka någe annat bara.

2008-08-30 @ 08:42:25
Postat av: Allbin

Grymt snygg rakkniv, blev sugen själv, osäker på om det verkligen stavas med dubbelt k men häldre die trying än arkebuseras för sär skrivning . . Iaf, om bloggen nu skulle sluta uppdateras vet vi varför.

2008-08-31 @ 00:29:30
Postat av: Kristians dotter

Må så vara att spindeljävlarna förslöats men inte fan, för allt smör i småland, skulle jag tugga ner en sådan. Ja du det här med tollar och dess eventuella stekningskonsistens får mig fortfarande att vakna grubblandes mitt i natten.



En fråga som jag inte orkat skicka in, men som du kanske kan svara på är:

Var ligger Belgien, och viktigast: varför?

2008-08-31 @ 21:58:09
URL: http://www.ettkompletteksem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0