Ett OS för riktiga människor, tack.

Jag är inte direkt förvånad att en svensk snuvats på en brottningsfinal, tack vare att korrumperade domare med flit dömt fel under en match. Snubben som vann finalen var italienare, vilket förvånar mig ännu mindre. Gipskatterna har väl mutat sig harmynta för att kunna skrapa ihop några medaljer i det här omgången utav OS. 

Inte sedan OS i Lillehammer har jag förresten blivit så förbannad under ett idrottsevenemang, som då Italienarna anklagade oss för att arrangera spelet då Sverige-Danmark spelade oavgjort under VM i fotboll 2002, så dom (italienarna) åkte ur. Snacka om dålig självkännedom, och snacka om världsrekord i att kasta sten i glashus.

Vad hände med Romarna? De var själva definitionen utav disciplin, de byggde vägar och akvedukter som funkar än idag, deras vattenledningsystem var så avancerat att det skulle dröja tills slutet utav 1800-talet innan någon såg dess like i Europa igen. De hade en medelklass vars medelålder och medellängd var i nivå med dagens. Jag menar, de uppfann ju t.o.m. taxametersystemet.

Vad hände sen? Visst barbarerna kom, men de åkte ju för fan hem igen. Gav man bara upp då? Var det någon av de där som överlevde Roms fall, som bara sa; "Äh va fan grabbar, nu skippar vi moral, ansvarstagande, integritet, smak och etikett! Nu sätter vi oss i olivlunden och sippar Chianti med flott i håret och uppknäppta nylonskjortor, tar mutor, bakar pizzor och uppfinner stiletten, sen så låter vi oss styras av våra mammor och katolska kyrkan, även som vuxna. I framtiden ska vi bara bygga två sorters bilar; billiga av usel kvalitet, och dyra av usel kvalitet. Sen ska vi bara spela in två sorters filmer; trista skitfilmer om skrikiga ungjävlar på vespor, och porrfilmer av buskiskaraktär som uteslutande skildrar analsex, där det liksom rinner ut grejer. Vi upplöser parlamentet varje månad, och under de två första världskrigen så byter vi sida mitt under brinnande krig!" och så följde resten med? 

Nåväl, jag har dock bestämt mig för att inte se något utav OS efter detta. Jag har inte sett något än, men hade ju tänkt börja titta ordentligt snart. Men sålänge det ska få gå till på det här viset så skiter jag i det. Fixar dom ett eget OS för riktiga länder där man inte har mutorna i bröstmjölken kan jag börja titta igen.   

Moar: Ett syftningsfel tycker du? Jag har åtgärdat, motvilligt.

K.K: Är du kvar än, hjon? Du gillar ju bara det Gäby skriver, och hon får aldrig tummarna loss, hähä!

Sämst just nu:  Om inte den här getsodomerande sliskbölden fylld med inflammerat rektumslem lyckats muta döden också, så ska jag korka upp en Single Malt och fira den dagen han sätter tofflorna och kastas ner i den åttonde kretsen i Dantes helvete, där lismare, bedragare, tjuvar och manipulatörer hamnar. Tvi fan!

Bäst just nu: Yttrandefriheten.

Dagens citat: "We italians work very hard three, sometimes four hours a day!" Kapten Bertorelli 
 

Kommentarer
Postat av: Xrim

Jaha, det verkar som du har glömt spaghettivestern genren... den som Clint brukar uppträda i, ganska frekvent om jag inte missminner mig.

Fast det är ju klart, solen skiner på hundrövar också, så ibland blir det väl rätt när de skall göra en film.

2008-08-15 @ 08:26:32
Postat av: sandra

Rotfruktsgryta kan vara underbart gott! hmm..



Och NEJ jag är inte gravid!! Det var ngt annat skumt som hände, men inte morgonsjuka.



Du e knäpp..haha.

2008-08-15 @ 11:05:59
URL: http://hollywoodah.blogg.se/
Postat av: K.K

Ja, surfade in på din enfaldiga sida för att se om några förbättringar skett. Men icke!

Men tror nog inners inne att du saknat mig....

2008-08-15 @ 14:53:37
Postat av: Moar

Syftningsfel? Ja, det kanske det heter. Fel, iaf.

2008-08-16 @ 22:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0