Söndra och härska!

Läst i Aftonbladets sportdel; "Norska ryttarprofilen Tony Andre Hansens häst, Camiro, har lämnat ett positivt dopningsprov. Hansen, som är tv-stjärnans Jessica Almenäs pojkvän, är nu struken från dagens OS-final i hoppning."
 
Vidare kan man läsa; "Norrmannens flickvän, svenska tv-stjärnan Jessica Almenäs har dock inget att säga om avslöjandet som slagit ner som en bomb i Norge."

"Slagit ner som en bomb i Norge", det låter bra. Tanken på ett Oslo under bombardemang gör mig varm i själen. Råkar Norge någonsin ut för en aggression med invasion från främmande makt igen, ska jag tjacka en brassestol, leta upp en plats vid gränsen med bra utsikt, och ladda en kylväska full med Tuborg. Sen ska jag sitta där, och vifta med nationsflaggan för vilket land det vara månde som invaderar. Typ "HEJA LICHTENSTEIN" eller kanske "HEJA KARLSKOGA KOMMUN". I princip vem som helst skulle ju faktiskt klara av att annektera det där fuktskadade imbecillkollektivet.

"Nä, dom är ju med i Nato" säger ni då kanske. HA! När USA ringer och hotar med vedergällning, så säger man bara: "Tjena Onkel Sam, hör nu här! Ni får all olja ni kan bära, bara vi får invadera det här eroderande krabbkokarnästet. Vi skiter i oljan, vi vill bara ha kapitalvarorna och alla brudar som är från en 6a och uppåt på en 10-gradig skala. Deal?".

Skulle nog tro att man får invadera bäst fan man vill sen.

Men varför frågar man förresten Almenäs om hennes uppfattning om dopingfallet? Fråga henne istället varför hon finner det okej att förstöra vulvbalansen i sitt land, genom att exportera sexuella tjänster till den vidrige fienden! Efter att Nazityskland jagats ut ur Frankrike, ställde man alla kvinnor som haft relationer med fienden till svars. Man slet sönder deras kläder, rakade deras huvuden, och lät dom gå runt på gatorna för att bespottas av allmänheten.

Låt vara att det i just det fallet rörde sig om det franska folkets försök att kompensera för att i från början vara fullständigt odugliga i strid, men själva bestraffningsförfarandet tycker jag bestämt att vi kan anamma här i Sverige. Låt kvinnor som haft sexuella relationer med norrmän välja; Livstids utvisning till Norge eller bli rakade och hånade. Eventuellt kanske man skulle kunna tilldöma dom samhällstjänst som gratisprostituerade, så de lär sig av med att bjuda bort till blodfattiga hålögda flundresodomiter, vad som rätteligen tillhör svenska män.

Vidare!

Ikväll hälsade jag på en snabbis hos fanjunkaren, eftersom jag ville ha lite råd angående ett datorköp. Jag har tänkt köpa en laptop, och han har mer erfarenhet av sådana än jag har. Jag är på det hela taget ganska rudis när det gäller datorer. Men meningskiljaktigheter med tillhörande diskussion uppstod, varvid jag tyckte mig kunna ana något slags obskyrt försvarsbeteende hos min käre antagonist.

Det hela gällde storleken på bildskärmarna. Fanjunkaren menar att en större skärm på en laptop ökar vikten onödigt mycket, och medför en otymplighet som liksom försämrar "bärbarheten", vilken han anser är hela poängen.

Fanjunkaren: Alltså, det är fullständigt idiotiskt att dom lurar på folk bärbara datorer med 17-tums skärmar!
Jag: Men det är ju inte så många som verkligen släpar med sig datorn överallt.
Fanjunkaren: Ja, jag gör då det!
Jag: Ja du ja, men så finns det 17-tummare att köpa för dom som inte gör det!
Fanjunkaren: Ja, det är sant...
Jag: Exakt.
Fanjunkaren: Du är så vis!
Jag: Hmm? 

Han ger aldrig riktiga mothugg i diskussionerna längre, och jag funderar på varför? Är det för att han har lärt sig att jag ju faktiskt alltid har rätt, eller är det för att han tycker jag är obstinat? Jag får hålla ögonen på det där... undanglideri och andefattighet anstår verkligen inte en svensk officer.

Allbin: Du slog huvudet på spiken. Jag började på ett inlägg om saken redan i morse, men väntade med att göra färdigt tills efter jobbet. Jag valde även en lite annorlunda vinkling...

Dagens citat: "Norrmän, norrmän, dom fiskar dålig torsk, om du ser en slisk och han stinker rutten fisk, är han utan tvivel norsk" Hasse och Tage (ur "Norgevisan")
Störigast just nuArtikeln i aftonbladet om världens tjockaste trillingmamma .
Ingressen lyder: "Leanne Salt, 23, är världens tjockaste trillingmamma. Mot alla odds.

68 specialister krävdes för att barnen skulle överleva"

Artikeln handlar om hur ultraljudet inte kunde tränga igenom fettet, och att alla experter som kallades in kostade 2,5 miljoner.

Ja ja ja! Men vem fan spände på henne, och hur bar han sig åt? Och hur gör hon när hon ska torka sig i arslet? Tvättsvamp på en pinne? Jag skulle gärna läsa en redogörelse.

Bäst just nu: Jag har i princip uppdaterat bloggen varje dag i ett par veckor nu. Inte illa.

Sämst just nu: Jag glömde återigen att tjacka senaste numret av "Rocky".


Kommentarer
Postat av: Lindblom

Tack, jag är nog lite av en lös kanon som vi säger på svenska.

2008-08-22 @ 08:45:40
Postat av: Svar från TezZ

Ser inte denna överviktiga mor som något annat än egoistisk och sjävsisk som medvetet utsatt sina barns hälsa redan från start.



Prenumerera på Rocky istället? Jag tänker göra det så jag inte missar ngt. Dessutom brukar jag ha problem med att hitta tidningen då det verkar vara få affärer som säljer den.

2008-08-24 @ 09:09:31
URL: http://www.123minsida.se/TheRuby

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0