Lykke Li Timotej Zachrisson

Ni som inte fixar provokationer, plumphet, påhopp på andra kulturer, fult språk och sanningen, kan sluta läsa nu. Det här är nämligen ett jävla intolerant inlägg.

Jag surfade in på Aftonbladet nyss, för att se om något spännande hade hänt. "jaha, vilken jävla sörja av vidrigheter... vart fan ska jag börja?" tänkte jag. Nå, jag börjar med idioten som fått namnge inlägget.

I en artikel säger den söta blonda sångerskan, vid namn Lykke Li Timotej Zachrisson, att hon hatar Sverige. "Jag hatar verkligen Sverige ibland. Allt är så skinande, allt är så perfekt. Människorna är alla blonda och ser bra ut. Men där finns ingen passion. Där finns inget hjärta"

Få se nu. Passion? Jag förstår att hon säkert fått uppleva passion i sitt föräldrahem, med det jävla namnet. Hennes föräldrar var troligen gräsrökande smutsiga hippies/miljöpartister, som ständigt gick nakna hemma. Mamman var lika hårig som pappan, och de idkade stänkande samlag varhelst det passade dom. Katterna sov på bordet, geten pissade inne, och hampan växte frodig i trädgårdslandet mellan solrosorna och kålrötterna.

Då det miljöskadade barnet Lykke Li kom ut i samhället, har hon utan tvekan fått uppfattningen att det fattades något. "Passion" kallar hon det, och de har tydligen sånt i andra länder. Här kastar vi nämligen inte ut getter från kyrktorn, vi lägger inte kodynga på bebisar, vi eldar inte upp fruntimmer för att vi inte har råd med hemgiften, och om någon i Iran ritar en bild utav Jesus, så går vi inte och sätter eld på Iranska ambassaden.

"Passion" finns det gott om i alla jävla sumphål, vars klimat är sådant att de bara behöver två getter och/eller ett olivträd för att överleva. Behöver man inte tillbringa 2/3 av året med att bära ved, och lägga upp mat/foderförråd för att kreatur och familj ska klara vintern, så får man följaktligen en massa tid över till att uppfinna en massa dum skit. Islam, Katoliscismen, Hinduismen, maffian, tomatkrig, Hizbollah, skumpartyn, omskärelse, Tjurfäktningar, delfinätning, Korruption, franska, lerplattor i underläpparna, kannibalism och Tango. Dessa bara en bråkdel av kända exempel på obehagligheter som uppkommit i varmare länder, där allt bara är hakuna matata och ingen jävla respekt för tidtabeller eller postgång.

Lykke Li kan hålla käften, för hon blandar uppenbarligen ihop hyckleri, brist på ordning och självbehärskning med passion. Hon vet inte vad passion är, för hon gör nån skitmusik som låter som om man mixat "Beach Boys" med "Onkel Kånkel" (missförstå mig inte, jag gillar "Beach Boys" och "Onkel Kånkel", men de bör hållas åtskilda) som hon lever på. Hade hon skaffat sig ett riktigt jobb, så kanske hon hade fått uppleva hur passionerad t.ex. en vanlig svensk personalfest kan vara, när kontorets madrasser blivit i fyllan, och börjar smida ränker mot varandra för att erövra chefens penis. Kanske är någon av dom gift med någon annan, som knullar städerskan på kopiatorn.

Hon kan ju se till att besöka t.ex. "Power Big Meet" i Västerås innan hon uttalar sig. Om det inte är passion när det åker runt fulla masar och gökar öppet i skuffen på en Impala 63a, ja då vet tamejfan inte jag heller vad passion är.  

Sen vet jag inte vart fan hon bott i det här landet, där alla varit blonda och sett bra ut. Här bor iaf ingen sån. Om jag så skulle lurpassa i en månad i kvarterets tvättstuga här, så skulle det aldrig kliva in någon snygg blondin med en tvättkorg.

Kanske var Fröken Timotej Zachrissons föräldrar inte alls hippies, utan kulturflummare från innanför tullarna.

Då tro fan att det fattas passion. Jag käkade kräftor med en bostadsrättsförening på Skånegatan på Söder i Sthlm en gång, och en större samling blodfattiga träkukar har jag fanimej aldrig sett. De lät sig alla nöja med 9-10 kräftor var, sen läste nåt jävla hjon högt ur sin diktsamling. Jag har aldrig haft sån lust att tälja till en käpp och bara slå folk, spontant och slumpmässigt. "KICKA UPP KORKARNA, SVÄLJ KRAFTSAFTEN, BESUDLA VARANDRA UNDER BORDEN, SPOTTA SNUS PÅ DUKEN, SPY KRÄFTOR I TRAPPEN, STJÄL EN GB-GUBBE OCH SE TILL ATT PISSA PÅ HUNDJÄVELN SOM STÅR BUNDEN OCH SKÄLLER DÄR BORTA! RAUS, RAUS!"

Men Sverige är ju inte Söder.

Ja, jag skulle kunna skriva mer om denna vilsna emostereotyp, ty hon lät under intervjun undslippa sig fler dumma grejer. Hade jag haft turen att träffa en amerikan igen, som Lykke Li gör i intervjun, så skulle min högsta prioritet varit att få svar på följande fundering; "What the fuck is a 'Douchebag'? Is it a bag where the *douche is kept, or is it a bag where you keep the stuff that comes out of the vagina when you use the douche?" Denna fråga har jag funderat på länge. Den, och varför amerikaner alltid har skor inomhus. 

Allbin: Vilken tur, hörru!

Pentex: Tror du? Fast den här bloggen har ju inga jävla läsare...

Bäst just nu: Att Kina har OS. Jag gillar Kina, deras mat är god, och de är smarta nog att inte bara dela ut demokrati som om det vore kondomer på Hultsfred.

Sämst just nu: Ryssland drar igång ett potentiellt storkrig, relativt nära. Tur att borgarna avrustat ordentligt. Kommer Ivan hit, ska jag stå vid gränsen och kasta avhuggna borgarlemmar mot dom.  

Bäst just nu 2: Nu skulle vi kunna tjäna bra med pengar på att sälja våra fina svenska vapen till Georgien.

*Ett redskap för vaginalsköljning, tydligen populärt i USA.

Kommentarer
Postat av: Py

Det dära med att Amerikaner har skor inomhus har jag också funderat över. Jag bodde i USA i 6 månader och ställde den frågan många gånger. Dom flesta gånger fick jag till svar att "Nej då, Det gör vi inte alls" OCh lik förbaskat satt dom där sen uppkrupna i soffan och myste med skor på! Amerikanare är ett folk jag ALDRIG kommer förstå mig på!

2008-08-08 @ 20:53:06
Postat av: sandra

Hahahahha! Underbart inlägg...



Hur som helst... varför amerikare har skor inne?

Jag har funderat endel på det där men jag vet ärligt talat ännu inte varför.

De flesta har ju heltäckningsmatta inne och antagligen har de upptäckt att den mattan är helt omöjlig att hålla ren även om man skulle tvätta fötterna varje gång man gick in i sitt hem.

Därför har de säkert gett upp allt hopp om ett rent golv och tänker att de lika gärna kan ha det bekvämt genom att slippa att ta på och av sig skorna hela tiden, "mattjäveln blir ju ändå smutsig"...

Bara en teori.



Tjipp

2008-08-08 @ 22:17:33
URL: http://hollywoodah.blogg.se/
Postat av: sandra

varför skrev jag amerikare?

Det va ett konstigt ord.

2008-08-08 @ 22:18:48
URL: http://hollywoodah.blogg.se/
Postat av: Emil Sten

Känns ordet "Ironi" bekant för dig?



Troligen inte eftersom du nu hackar på Li.

Hon hatar inte Sverige, hon tycker barai tneo m den svenska attityden med "jag är ful, fet och värdelös" fast vi i stort sett är perfekta. Hela intervjun är byggd på den. Läs mellan raderna, det lärde jag mig när jag gick i mellanstadiet.



/Emil

2008-08-10 @ 20:18:42
URL: http://enmilsten.blogspot.com
Postat av: Mr.Pentex

Smygläsare?

2008-08-11 @ 11:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0