"A modest proposal"

Läst nyss på Expressen .se

"Förbjud lastbilstrafik på helgerna, sänk ekipagens totalvikt och inför högre skatt på långtradartransporter, föreslår miljöpartiet i en ny rapport."

Haha, visst är dom kul? Man upphör liksom aldrig att förvånas.

Nej skämt åsido, det får finnas gränser. Yttrandefrihet visst, men inte för de där jävla människorna..   

Nu skjuter vi dom. Jo, på riktigt! Vi inför jakt på miljöpartister, och kör jaktsäsongen för dom precis som för Vildsvin; Året om, dygnet runt! Strålkastare tillåtna, sugga  med kultingar är fredad.

Detta öppnar ju upp för alla möjliga tillfällen att exploatera. Låt vara att miljöpartisternas diet av ekotrams, kålrötter, brunkål och haschkakor säkert gör att köttet smakar illa, men jag såg en dansk krögare anrätta mördarsniglar på TV en gång. Låter man bara miljöpartisten marinera ordentligt, så går den nog fan att äta. Man kanske kan färsera och göra bullar, som av Gädda?

Skinnet är väl för tunt och klent för att hålla till jackor och handskar, men sämskskinn kan man kanske göra av dom? Ironiskt när kapitalisterna står och gnider sina SUVar med miljöpartistsämskskinn sen, hehe.  

Jaktturism är ju en annan grej. Massor av svenskar åker på jaktresor till Afrika varje år, så varför inte vända på steken? Vi lurar pengar av gamla otäcka apartheidnazister från Sydafrika, genom att låta dom komma hit och skjuta svartmålade miljöpartister i stora inhängnader. "Look Mr Boer, a Kaffir! Quickly, aim for the head!"

Osmakligt och barnsligt? Det skiter jag i. Jag blir förbannad varenda gång jag hör vuxna människor i det där jävla partiet, komma med den ena dumma jävla knarkfantasin efter den andra, utan att egentligen sätta sig in i vad följderna skulle bli. Vill de inte slopa aluminiumburkar till förmån för tomglas, så vill dom stänga kärnkraftverk och importera kolkraft, eller ta alla plan i flygvapnet ur bruk, och ställa dom på något slags museum. Vi har tamejfan inte hört den sista dumheten från de där förbannade livsrumsförpestarna än, det är säkert. 

Sämst just nu: Att miljöpartiet är det enda partiet med vettig rovdjurspolitik. Ett enda russin, i en ful, rutten bulle.

Bäst just nu: Att John Wayne-filmen "True Grit" är på väg ner i min downloadmapp.

Kommentarer
Postat av: Elin

Du har en sjuk hjärna, tack för det. En normalt tänkande individ skulle inte kunna roa oss andra så=)

2008-08-10 @ 01:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0