Dessa dumma jävla norrmän!

Nu var det ilska mot SVT på tidningarnas framsidor, efter att man visat prov på synnerligen dålig takt vid intervjun av Susanna Kallur efter hennes snöpliga vurpa. Jag råkade se eländet och tyckte verkligen synd om henne, men nu är tankarna dock på annat håll. Jag råkade nämligen se en intervju med Lasse Anrell, där han berättade en grej.

Han hade blivit intervjuad utav två norska journalister efter att Stefan Holm rivit ut sig. Trots att Holm missade OS-medalj, så är det ändå ett faktum att det inte finns någon i hela Norge som kan hoppa lika högt som honom. Men som genom ett mirakel, så ligger Norge marginellt före Sverige i medaljligan, och därför så ställde de två norrmännen (som uppenbarligen redan glömt vinter-OS) följande fråga till Anrell: "Hur kommer det sig att Sverige är så jävla dåliga?"

Jag upplever det som om jag är fast i någon slags mardrömstillvaro, där det bara är jag kan se och höra de norska förolämpningarna. Runt omkring mig så går alla runt utan att ta till sig det negativa, och tycker att norrmän är så trevliga, och att de låter glada, och att de är så smarta för att de hittat olja. Exakt så uttrycker sig många; att de är "smarta" för att de hittat olja. Ska jag berätta vad som krävs för att hitta olja? Jo, att man har någon i marken som man äger. 

Att de försörjer sig på olja förändrar väl för helvete inte det faktum att de är efterblivna, eller hur? Tvärtom så blir dom istället dummare och dummare. Likt i de rika oljestaterna i arabvärlden, så har man i Norge börjat hyra in mer och mer folk utifrån då något ska göras. Det kommer alltså på lång sikt att bli brist på utbildat folk och inhemska entreprenörer i Norge. 

Jag måste dessutom säga, att under hela min levnad så har jag aldrig sett prov på liknande beteende ifrån svensk media. Däremot så säger gärna svenskar såhär när man för frågan om norrmäns dryghet på tal; "Jamen vi har ju hållit på att spela överlägsna mot dom i alla år, så vi får skylla oss själva". NÄR har vi gjort det? Kan inte någon, snälla, visa ett exempel?

Folk skrattar ofta åt mig när jag förklarar att jag föraktar den Norska staten, dess media och rent generellt de norska medborgarna. Man förutsätter nämligen att jag skämtar. Så är dock inte fallet. De är det värsta folket på jorden, deras vidrighet är oöverträffad och deras mindervärdeskomplex det mest patetiska som världen skådat.

I sommar har jag vid tre tillfällen råkat ut för att bli stående i kassaköer, eftersom det har varit något strul med folket framför. I ett av exemplen så tog det drygt 15 minuter för två kärringar att pröjsa maten på en kinesisk restaurang. De blev dessutom otrevliga, trots att det var uppenbart att det var de själva som tjorvat till det. I samtliga fall rörde det sig om norska turister. Dumma, dumma, dumma jävla norska turister.

Om de nu har så jävla gott om pengar, kan de då för helvete inte åka till något varmare ställe än Norrbotten? De kör på cykelstigar, de behärskar inte rondellkörning, deras husvagnsekipage överskrider i många fall den tillåtna totalvikten, och en gång parkerade ett gäng t.o.m. i en rondell med sina husvagnar, och gjorde en egen camping där.

Det känns som om jag förflyttats 20 år bakåt i tiden, då jag förtvivlad utav ilska (topp tunnor jävla rosenrasande, som Kalle Anka på 30-talet) beklagade mig för morsan om att några tjejer envisades med att retas med mig i skolan. Hon tog lätt på det hela, och menade att tjejerna gjorde så för att de tyckte det var kul när jag blev arg. Jag kunde inte alls förstå logiken i det resonemanget, och blev bara argare för att de hade ett så dumt skäl att bråka med mig.
 
På den tiden var alla tjejer större och starkare än oss killar, så som det ofta är i den åldern. Jag var dessutom mycket kortare också. Rent fysiskt helt chanslös, skulle man kunna säga. Men en vacker dag ledde mitt då så häftiga humör ändå till att jag mobiliserade mitt främsta vapen, den s.k. "danska skallen", och skallade loss ett par tänder på den värsta utav plågoandarna. Jag blev genast frunktansvärt ångerfull och började även själv gråta, för hon blödde rätt rejält. Men jag slapp iaf de där monotona jävla ramsorna och nidvisorna efteråt.

Men de som nu får mig att känna sådär, nämligen de hånfulla norrmännen i media, kommer jag inte åt. Inte på något sätt, varken med danska skallar eller annat. Istället kommer jag att få leva med det här, resten av mitt liv. Varenda gång Sverige lyckas sämre än Norge i ett mästerskap, så kommer allt att upprepas. Det norska hånet och, än värre, mina landsmäns passivitet och oförmåga att inse vidrigheten i norrmännens varande, kommer att förfölja mig tills jag dör.

Björn Rosengren är och förblir en av våra bästa och mest geniala politiker genom tiderna, blott p.g.a. ett enda uttalande; "Norge är ju den sista sovjetstaten". Jag älskar dig, Björn Rosengren.

Xrim: ATTENTAT! Lägga upp en bildlänk på det viset, på min egen blogg! Jag låter den dock ligga kvar där för att den visar ett exempel på den allra vackraste utav kärlekar; den mellan en berusad människa och en liten hund.

K.K: ja, men jag skulle bli gladare om du var lite mer konsekvent i debatten, och såg till att redovisa mina särskrivningar.

Elin: Jag ville ju bara åka ambulans, sen kunde jag ju inte bara lämna dig där. Men en sak är säker angående tonårstiden; man var för det mesta ganska jäkla dum i huvet.

Sämst just nu: Mina landsmän är en flock svullna vulvor som tar fiendens hån och bespottning med ett oförstående leende på läpparna.

Bäst just nu: Nytt nummer av "Ut i vår hage" på torsdag! Me so fucking happy! Dessutom finns "Rocky" redan ute, vilket jag missat! Hurra!


Kommentarer
Postat av: Lindblom

Håller med ang norrmän. Man vill ju bara "headbutta" alla jävla lysekofter. Dom har ju inte ens ett riktigt språk.

2008-08-20 @ 09:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0