Våldets förlösande glädje.

Idag var jag och köpte en mus. Det är en optisk "A4Tech Glaser", varför det ingalunda rör sig om ett fall utav hor. Min gamla mus spökade och bökade, strejkade och fejkade. Därför har jag ett par gånger fått plugga in ett gammalt IBM-monster, nära nog obrukbart i sin mastodontism. 

Här är mina trenne möss  . Efter ett förlösande bruk utav övervåld, har dock den defekta musen i mitten reducerats till en liten hög cyberskit . Likt en nöjd och bakfull Hannibal Lecter, kalasade jag efter dådet på smöriga nypotatisar med stekta kantareller, finhackad lök och dito persilja. Röran kröntes med en skvätt grädde, och avnjöts med en kall weissbier.

Jag försäkrar er att rättens förträfflighet trots bristen på bovina proteiner, icke kan överskattas.

Nu måste jag öka tempot, ty jag ska åka och umgås med min kumpan Fanjunkaren. Denne har råkat ut för en synnerligen obehaglig olycka, vilken kommer att redogöras för på Higge Erövraren, inom en relativt snar framtid.

Sämst just nu: Min annars så behagliga stad har under luleåkalaset invaderats utav en hord efterblivna pöbelhjon, av den allra mest orena kvalitet. De dräller omkring i stan med "Turist" skrivet i pannan, och de verkar alla ha en och samma agenda; Att bebajsa mitt lebensraum med sin obegripliga förmåga att vara i vägen!  

Bäst just nu: Min nya mus.

Hur gör man en riktigt schysst musikvideo? Man fyller den med Ninjor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0