Diverse värk (inlägg på rutin).

Lägger upp ett inlägg trots migrän, som dock inte blev så allvarlig då jag fick i mig ett 78-kronorspiller relativt omgående.

Gårdagen var ganska tung, speciellt i början. Vi var nämligen ett gäng som skulle hjälpa Grevens farsa och hans sambo att flytta, och vi var i farten redan vid niotiden. Flyttgodset fyllde en Scania samt ett stort bilsläp. Det mesta skulle till övervåningen, och två frysar skulle ner i källaren. Jag kan faktiskt inte riktigt minnas när jag hade en sån här träningsverk senast.

I pausen dukades det fram älgköttsoppa, och till min belåtenhet var den klimpfri. Klimp är något ganska okänt i södra Sverige, men här uppe blir de flesta ganska buttra om de blir utsatta för köttsoppa utan klimp.

På kvällen var det fest hos Greven och Veronika. En blondin som närvarade, som jag aldrig tidigare sett, kom och satte sig med mig när jag blandade till en absint. Övriga sällskapet befann sig i köket, då tjejen dök upp.

Blondinen: Sitter du här helt själv?
Jag: Jepp, jag meckar dricka.
Blondinen: Jag tänkte komma och hålla dig sällskap.
Jag: Det var en bra idé.
Blondinen: Så det är alltså du som är Higge?
Jag: Jepp, så är det.
Blondinen: Dig har man ju hört en hel del om.
Jag: Åhå!?? Det lät spännande! Vaddå för något?
Blondinen: Nja, varje gång när det varit fest, så har det ju liksom varit "Higge gjorde det, och Higge gjorde detta"
Jag: Höhö, där ser man.

Det verkade inte som om jag hittat på något som väckt anstöt, för hon ville veta mer om mig. Senare kröp hon upp hos mig i soffan, och ökade på mysfaktorn åtskilligt.

Jag är alltså beryktad. Känns bra.

Festen var en lugn men trevlig tillställning, sånär som på kolsyrepistolskyttet på innergården. Detta höll jag mig dock undad, och puffade istället på en av grevens dominikanska cigarrer. Utgången styrdes sedan mot "Invit", ett dansfritt ställe med malplacerade pretentioner. Kvällen avslutades med att hela gänget käkade pizza på "Matstället".

Xrim: Ok, det ger strömmingen lite mer jästid i burkarna.

Allbin: Rakkniv ja, det är helt korrekt. Jag ska undvika de mer trafikerade artärerna.

Slaktarn.. iaf i krockett: Du glömde skriva... *formar ett "L" mot pannan med tummen och pekfingret*

Kristians dotter: Belgien ligger syd-väst om sodomitkollektivet Holland, och finns till bl.a. för att folk som inte kan sköta sin intimhygien också behöver någonstans att bo. Belgiens nationella valspråk är: "Enighet ger styrka". Förmodligen syftar man på folkets enighet om att det är okej att inte tvätta händerna efter toalettbesök, och att detta i förlängningen kan ge en viss motståndskraft mot en del bakterier.

Om man ska nämna något positivt om landet, så är det att bl.a. Lucky Luke, Marsipulami och Smurfarna är belgiska produktioner.

Sämst just nu: Pillerförrådet behöver fyllas på.

Bäst just nu: Svårt att säga.


Kommentarer
Postat av: Damien

Klimp ä ju gött! Inte för att det kryllar av det i mellansverige heller... men ändå.

2008-08-31 @ 23:56:00
Postat av: Keyser Söze

Absinth, hur blandar du den?

Är det systemets häxbrygd du nyttjar?



Nä, klimpar är inget man känner till här nere. Det är i så fall om det är klimpar i päremosen. Men det är ju inget positivt.

2008-09-01 @ 09:48:11
Postat av: Lintin

Jag kan tala om för dig att du är beryktad i götet också, och det bara efter en ynka helg! Inte illa pinkat minsann.. Du är en intryckande person (eh, det kanske inte går att använda intryck som ett adjektiv, men det gör jag ändå).

2008-09-01 @ 22:15:19
URL: http://www.lintins.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0