Skadurglaedjur?

 Staden på bilden är en vacker plats. För några år sedan beboddes den utav ett högrest och stolt folk, som inte bangade för att t.ex. skjuta på inkräktande norska trålare och annat snusk. Detta folk ägde mest bilar per capita i världen, och då snackar vi mestadels fläskiga terrängbilar. Gick man på krogen så gick väl en bärs på runt 100 svenska, men folket hade råd. Vad en lägenhet i staden på bilden skulle kostat, vågar jag inte ens tänka på.

Men så kom den verkliga högkonjunkturen. Islänningarna, för det är dessa jag talar om, köpte allt de kom över. Deras aktiekapital spåddes lysande tillväxt, och utfodrade sig självt. Islänningarna skodde sig som om de vore fantasifoster i tysk nazipropaganda, och de backades upp utav sina frikostiga banker.

Reykjavik, staden på bilden, förvandlades snabbt till ett degenererat Sodom. De tidigare söta och timida sillstryperskorna förvandlades till självupptagna och silikonstinna kroghäxor. Alla isländska kraftkarlar förvandlades som i ett trollslag antingen till metrosexuella kajalfjollor, alternativt dryga flottbollar i italienska svider, med Brolinplufsiga trynen och ett glas champagne i handen, och en svettig hora under armen.

Alla började knarka lyxdroger. Bara toalettkonsumtionen av Kokain på krogarna i Reykjavik tredubblade den Bolivianska BNP.n under våren 2008. Den nya folksporten hette "Snórtur", och ingen var längre karl nog att klara av det tidigare så älskade hemkokta isländska brännvinet.

Sedan sket det sig... Lågkonjunkturen förde med sig hysterisk aktieförsäljning.

Man kan inte hålla på och spela allan på världsmarknaden när ens befolkning med lite våld och vilja ryms i "Folkets Hus" i Mellerud. Allt det solida sillkapitalet var bortspekulerat, och ingen köpte längre statens enda alternativa inkomstkälla: Aluminium. 

Av den tidigare så stolta befolkningen finns nu bara ett gäng utblottade abstinenta degenerater med gråtskadat smink och ovårdade backslicks. Deras lägenheter är till salu allihop. Förmodligen kommer dessa att köpas upp av någon kinesisk investerare för ett containerfartyg frystorkad Pekinganka och lodiseldad koppartråd.

Bankerna har nu tagits över utav isländska staten, vilken nu i sin tur får tigga pengar utav självaste Djävulen; Norge.

Trist hörrni... *hmpf.. pfff... iiihihi...*

Elin: Sluta nu döma mig på dina gamla unkna premisser. Jag bär min storhet med mer värdighet numera.

Elsa: Inte kärva nu. Inte vara sur på insidan när man är söt på utsidan. Sådant är för "Filidutter" och liknande konfekt.

Bäst just nu: Lugnt och skönt i ett par veckor framöver.

Sämst just nu: Många "dåliga skäggdagar" numera.


Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Och nu håller vi alla tummarna för att samma sak ska drabba Norge!

Har du testat vetgirig.nu?

2008-12-17 @ 11:35:29
Postat av: Elsa

mmm filidutter är ju goda! kan vara en dutt! fast de är nog inte bra för tänderna :/

2008-12-17 @ 12:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0