"Bye bye Johnny, bye bye...." + några norpade festbilder

Igår åkte jag iväg med Elsa, Ina och en Åsa till avlägsna Bredåker för att vara på lussevaka. Jag hade packat min fula bruna bandyportfölj mycket grundligt, samt enligt buffistregeln att det är bättre att ha och inte behöva, än att behöva och inte ha. Således innehöll den bastukilt, tröja, kalsonger, tandborste/kräm, deo, resorb, sex Gösser (österrikiskt prisvärt öl med skruvkapsyl), köttbullar, rödbetsallad, en hela Johnny Walker Red Label, kaffetermos, vispgrädde och farinsocker.

Då vi kom till huset slogs jag av ration; drygt hälften av de närvarande var mestadels väldigt attraktiva tjejer. Killarna var trevliga, och flera av dem verkade känna varandra genom jobbet som yrkesmilitärer. Det skulle dock dyka upp skäl till viss oro.

Förrförra våren hamnade jag i slagsmål  med tre personer på en fest som Gäby ordnat. Kort sammanfattat skulle de avhysas för att vi skulle gå ut på Cleo, och för att de muckade gräl och hotade folk på festen. Plötsligt försökte en av dom (vi kan kalla honom "A") slå ner Olefins kille bakifrån, varpå vi ganska bryskt slängde ut dom. Under tumultet sprang de ner Gäby, och bestämde sig sedan för att stanna kvar utanför och slåss. A fällde jag, B knuffade jag undan, men blev då påhoppad med strypgrepp bakifrån av C, som är B.s storebror. Han var stark, och när jag väl fick loss honom och kunde sätta mig på honom för att hålla fast honom, så passade A på att sparka mig i huvudet. Jag fick ytterligare 2-3 sparkar i huvudet efter det, oklart utav vem. De la sig sedan på mig för att jag inte skulle komma på fötter, men jag grävdes fram och slets in av mina kompisar. Rasande gick jag ut igen för att ge igen, men möttes då av en polispiket som grep A och B. Ytterligare en kille, D, var med, men deltog inte i själva handgemänget.

Igår dök dock helt otippat B och D upp på festen, eftersom D också är militär i Boden, och tydligen känner värden. Nästan samtliga killar på festen var huvudet längre än mig, atletiskt byggda och kunde förmodligen slåss. Skulle B och D känna igen mig? Förmodligen. Skulle de hoppa på mig, och isf, hur många skulle de få hjälp utav? Det fanns uppskattningsvis 15 killar på festen. Flertalet av dem och framför allt värden föreföll mycket trevliga, men vad visste jag? Jag simmade ju i okända vatten.

Jag sög pessimistiskt på en Gösser, och tänkte modstulet: "Typiskt... det blir milt sagt helvetes svårtuggat om de här biffarna bestämmer sig för att hoppa på mig allihop... fan... ihjälslagen vid en åker utanför Boden...". Men jag bestämde mig för att lita på Johnny Skan, och bara strunta i alltihop. Lyckligtvis uppträdde B faktiskt trevligt och oklanderligt, och D visade inga tecken på att känna igen mig.

Det blev som tidigare väntat en mycket trevlig tillställning.

Johnny blandade Irish Coffee för glatta livet, vann mirakulöst mot grymt rutinerat motstånd i Dart, förlorade mot väldigt orutinerat motstånd i biljard, fyllerökte, fyllesnusade, kuppade in "Dropkick Murphy's" på spellistan, gjorde några närmanden och hånglade med en väldigt rödhårig jänta. Vi verkar dock inte ha fått några men utav det sistnämnda. Ehuru mår jag lite sådär idag, så hon kan ha sugit mitt blod.

Motorbåtade vi någon igen? Vi vet inte, men det kan ha hänt. Motorbåtade flickorna varandra? Det vill jag minnas. Lyckligtvis lyckades iaf inte Johnny övertala Ina och Åsa att frisera vårt skägg. De ville visserligen, men trodde jag skulle ångra mig idag. Rara töser.

Bäst just nu: Johnny har slut på uppträdanden tills nyårsafton. Känns skönt...

Bäst just nu2: Det finns nästan exakt hur mycket bakismat som helst i kylen.

Sämst just nu: Jag skickade ett argt och märkligt sms som Elsa skulle ha för att hon smet från festen vid 3, fel. Fanjunkaren fick det istället, och nu svarar han varken i telefon eller på mess. Har han fått grus i vaginan utav det inträffade, eller sitter han upptagen med något? Ångest.

Här är lite bilder från tillställningen som jag stulit från Emoissa, hoppas det är ok.


Värden med Johnny-blandad Irish, samt nån trevlig kvinna.


Johnny och Elsa. Det blev ju en riktigt bra bild, vilken röta att man inte har grädde i skägget eller en kuse i snoken.


Johnny Skan fånstuffar med Ina och Åsa.


Festvy.


Chipstricks.

Kommentarer
Postat av: sandra

tjeeeena! Tack:) Jag börjar vänja mig med håret nu och det blir lite ljusare för varje ggn jag tvättar det.

Armbanden hittar du på http://jewelrybyemelie.blogspot.com, Där har hon lagt upp några av alla hon gjort. Annars är det bara att säga till mig om du hittade ngt fint så säger jag till Emelie.



Ha en bra kväll!

2008-12-14 @ 14:37:36
URL: http://hollywoodah.blogg.se/
Postat av: pepino

Hångla är väl det enda du får av henne?!

2008-12-14 @ 20:12:43
Postat av: Elsa

allvarligt! fan vad skabbig man är, kan du inte göra bilden mindre åtminstone :P

2008-12-16 @ 08:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0