Jag tog faktiskt lite knark, och då blev allt bra igen.

Idag var en väldigt trevlig dag, med väldigt fint sällskap. Sällskapet hämtades med min nya vita springare/käpp, käpphästen Lovelylocks, samt en hyrd Toyota Aygo. Jag hade lovat sällskapet en dag med aktiviteter, och eftersom hon flera gånger uttalat att hon väntar på någon med en "vit springare", så tänkte jag att det kunde vara en kul början på dagen om jag dök upp på en käppvariant av en dylik. Jag införskaffade den på leksaksaffärn, och döpte den alltså till "Lovelylocks". 

Sällskapet släppte in mig i hallen, och drabbades av ett långt skrattanfall då hon fick se den vita springaren. Under värdig galopp ledde Lovelylocks sedan oss in i den lustiga lilla hyrbilen, och vidare till grannkommunen för en trivsam dag i skyltsöndagsmyset. Vi avrundade med "Madagascar 2" och spelkväll hos kompisar.

Jag satt som bäst och ärkesmiskade sällskapet i ett parti "Geni" på nyinköpt spel, då de gamla bekanta migränsymptomen plötsligt dök upp. Känsel- och synbortfall, stickningar och färglada blixthallucinationer, m.m.

Jag hade dumt nog inte fixat nåt nytt recept sedan medicinen tog slut vid senaste anfallet i Augusti, så nu såg jag fram emot några timmar på akuten, väntandes på att få den enda medicin som hjälper när skiten satt igång ordentligt; Spasmofen.

Här tog dock situationen en härlig vändning, då en flaska Cocillana som brukaren inte längre behövde, gjordes tillgänglig. Det är en hostmedicin som i likhet med Spasmofen bl.a. innehåller morfin, så jag tänkte att det kanske kunde hjälpa. 15 milliliter och en halvtimme senare kammade jag hem andra "Geni"-segern mot de närvarande, helt utan tillstymmelse till obehag eller huvudvärk. 

Vilken jävla lättnad. Samtidigt gör det mig lite förbannad då jag tänker på att min ordinarie medicin kostar 80 kronor pillret, och bara funkar någorlunda om man är snabb med att ta den. Varför får jag sån skit när det bevisligen finns bättre grejer som funkar? Nå, nu är det dock slut med dumheterna.

Cocillanan förljde med mig hem, och när den är slut blir det att dra en vals för farbror doktorn om hemsk natthosta som gör mig oförmögen att fungera på dagarna.

Bäst just nu: Madagascar-pingvinerna, några utav filmhistoriens roligaste psykopater.

Sämst just nu: Något jag måste mörka...


Kommentarer
Postat av: Elsa

om bästa och stämst:

"...but you are all male!"



och



sluta nu noja över det där, det var väl inte så farligt :)

2008-12-01 @ 11:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0