Öppet brev till jultomten.

Hej Tomten.

Jag vet att jag svurit att skutta fram ur en buske och kniva dig om jag nånsin såg dig på riktigt, ute bland folk.
Ehuru känner jag mig dock en smula julig, och kan tänka mig att inte göra sådär mot dig.

Villkoret är dock att du ger mig en Triumph Bonneville Black!



Eller vaffan, jag känner mig så mild å god, så du klarar dig om jag får en olivurkärnare! Jag tycker himla mycket om oliver, nämligen. En gång klämde jag en kilosburk gröna på under en timme, och ibland när jag var ensam hemma hos farsan käkade jag gröna oliver i djuptallrik till frukost, och sköljde ner med Coca Cola. Fast sen skulle jag önska att du inte ger barnen i Norge några julklappar heller, för det skulle jag uppskatta. Norska tårar skänker mig glädje och harmoni, förstår du.

Sen ringde Lars Ohly innan och bad mig framföra att han önskar sig ett ändtarmsframfall med plusmeny. Jag vet att han inte varit så snäll, men du kan väl göra ett undantag?

Jo, det var förresten en sak till. Jag undrar om du inte skulle kunna byta ut dina renar mot Kronhjortar? Det är ju Skånes landskapsdjur, och betydligt ståtligare och intelligentare än renar. Dessutom hjälper ju du till att sprida god pr för Samerna genom din användning av renar, och det är ju ytterst irriterande då dessa är djävulens verktyg. 

Med hyfsat vänliga hälsningar, din antagonist Higge.


Kommentarer
Postat av: Elin

hehehe, oliver. Nu kommer jag ihåg. Du kunde sluka en hel burk oliver och J-O gjorde likadant med syltlök, sen drack han upp spadet.

2008-12-07 @ 23:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0