Potentiell irritation.

Inte mycket sömn inatt heller. 5-6e natten i rad? Lyckligtvis så blir jag ändå inte särskilt trött på dagarna, och tack vare ett roligt jobb med bra kollegor, så blir jag heller inte särskilt sur om jag ändå skulle bli trött och seg. 

Orsaken till den dåliga nattsömnen är dock ingen gåta. Jag förklarade inte bakgrunden till fenomenet i förra inlägget, men det är faktiskt min gamle kamrat Bohman som jävlas. Han beter sig som om vi var tillbaka i högstadiet, och jag kan inte komma på någon annan orsak än att det är min förbättrade kondition, viktminskningen och kosten som fått honom oregerlig. Samma sak varje natt nu; jag har hunnit sova 4-5 timmar, då jag vaknat av att Bohman envist bökat och stökat.

Något tar emot när jag ska vända på mig, så jag vaknar till med ett trött: "Amen för helvete...". Då är han där; klarvakne Bohman. Och han tänker inte somna om. När jag väl vaknat till av den idioten så är det inte mycket att göra heller, för jag kan inte somna om om jag fått sova några timmar. Jag får snällt sätta mig å glo på "Family Guy", "Dexter" eller liknande, käka lite och vänta tills Bohman tagit sitt klena förnuft till fånga och lugnat ner sig. 

Crap!

Vad göra? Det är väl visserligen ett sundhetstecken, men vad fan ska jag med det till klockan 3 på natten?

Jag ber vidare om ursäkt för eventuella bilder det här kan ha producerat i era huvuden.

Sandra: Jo, jag menade hårfärgen. Skönt att Nusse lugnat ner sig, tänkte kanske att han hängt med till Holland och fastnat i nån Coffee shop.

Elin: Nej, dum vet jag att du inte är. Obstinat och lite irrationell möjligen, men klart slug. Vad har förresten en kyrkvaktmästare att skaffa med löständer? Tappar bygdehjonen lösgommarna i nattvarden, eller vad är det frågan om?

Bäst just nu:Mina frukostar nu i juletid. Rökt lax, gravad rostbiff (egen), leverkorv (tusen tack Xrim), rödbetsallad (sparsamt), min Fidel-Sill, Körsbärstomater, ägg, min hovmästarsås (på egen majonäs och stark söt senap), samt starkt kaffe med mycket grädde.

Sämst just nu: Fuck off, Bohman!


Kommentarer
Postat av: Elin

Hehehe nej jag jobbar som vårdbiträde på vintern. Så när jag har bytt löständer på dem tillräckligt länge gräver jag ner dem:)

2008-12-22 @ 12:23:00
Postat av: Xrim

Jag tror att du har samma problem som Bohman som med en uttråkad hund. Båda måste få komma ut och jobba (gärna riktigt hårt) ibland, speciellt om de är av den arbetsvilliga och lättmotiverade typen. Du löser problemet med Bohman på samma sätt som med hunden. Rasta skiten ur dem, med andra ord... motionera, träna, motivera och arbeta. Ladda ner porr i mängder och sätt igång, inga halvmesyrer! Alternativt kan du skaffa dig en hustru, det funkar för mig.

2008-12-22 @ 16:48:37
Postat av: ingvar

Haha xrim, just sista idén kan nog bli svår.. Alltså att skaffa fru.

2008-12-22 @ 22:02:13
Postat av: Elin

Han får väl göra som alla andra norrlänningar och importera en lite fru

2008-12-23 @ 00:03:41
Postat av: Mr.Pentex

God Jul Higge, lägger till ett gott nytt år längre fram. =D

2008-12-23 @ 13:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0