Mmmmmm....

Säga vad man vill om Johnny Skan, men han lär sig faktiskt, och igår tror jag att han gjorde så gott han kunde.  I vilket fall som helst, så var det en förträfflig kväll (jag tror bestämt vi motorbåtade någon på krogen?), och en av höjdpunkterna var då vi anlände till en förfest hos nya bekantskaper, där det fanns en flaska svensk whisky. Johnny smekte Mackmyraflaskan som vore han en kardinal som fått fatt på jesusbarnet, och smakade sedan ett glas. "Jag har blivit kysst utav gud!", "Hur kan något så underbart komma från en plats så nära ett skitställe som Gävle?", "Jag vill fånga tillbaks raparna och smaka dom igen" och "dör jag nu så har jag gjort allt värt att göra" var några av kommentarerna vi undslapp oss då vi smakade gudanektarn.

Och det var nästan ingen överdrift. Det var som om man genom ett slag utav ett trollspö hade munnen full utav allt som gör det här landet till det bästa på jorden; Midsommar, svenska flickor, elitseriehockey, Volvo Amazon, Christoffer Polhem, Bofors, allemansrätten och Generalfältmarskalk Torstenssons papistslakt.

Innan detta härliga ögonblick var vi på julbord med jobbet, som tack vare trevlig sällskap var en lyckad tillställning trots avsaknaden utav fromage. Fromagebristen tillsammans med oförmågan att söka rätt på Fanjunkarens sällskap, ett visst mått utav fånstuffande och ett litet litet sår i handen, orsakat av att Johnny knäckte nötter med händerna, var på det hela taget gårdagens enda besvikelser.


"Nu simmar vi mot ägget grabbar... satan, det här är ju halsmandlarna, vi har blivit blåsta!" Nej kolla, det är ju Peder, alls ingen fånstuffande spermie!

Nolen: Nja, sanning med modifikation, jag var inte så noga. "16 kg" föregicks av "drygt" eftersom siffran då var 3 dagar gammal, sen skrev jag ju "nästan 18 kilo", vilket ju inte är fullt 18 kg. De exakta siffrorna är 1,4 kg på en vecka. Det var nog förresten längsta kommentaren sedan jag provocerade nån feministapa på gamla bloggen, starkt jobbat! 

Bäst just nu: Inte Blossa '08 iaf, den var aningen överskattad. Jag tror jag sparar sista flaskan och lägger upp den på Tradera nästa jul.

Bäst just nu2: Jag skulle ju promenera hem igår, efter all mimosasallad och bärs. Men istället lyckades jag på något magiskt sätt fånga nattbussen. Kommentaren till busschauffören då jag äntrade bussen var alldeles lysande; "Kommer jag dit jag ska med den här? Jag vill tammefan inte vakna i Sunderbyn igen!".

Sämst just nu: Inte Buffétatueringen iaf, den drar ständigt nya applåder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0