Snart semester för Johnny Skan.

Jag vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om, så jag gick upp och diskade lite. Väl i köket började jag plötsligt fundera på en grej. Ni vet i början av första Indiana Jones-filmen, när Indy springer till pontonplanet jagad av en flock arga djungelzigenare med spjut och blåsrör, och just har undvikit att bli krossad av en rullande stenbumling?

Jo, när han hoppar ner i planet upptäcker han ju att det ligger en stor orm i sittbrunnen, men då säger ju piloten till honom om att det bara är hans tama orm "Richie". Jag utgår ju ifrån att Jones kom dit med planet, men vart var isf ormen då? Han borde ju rimligen ha upptäckt den långt tidigare?

Och den där typen som sviker Indy på marken, och dör med ryggen full av giftpilar (Alfred Molina, sedermera "Doctor Octopus" i "Spiderman 2") fanns han bara på plats innan? Mötte dom upp utanför djungeltemplet? Traskade han dit till fots för att hjälpa Indy? För planet har ju bara två sittplatser!

Alltså vad är det frågan om? Eller hur?

Är det förresten ingen av er läsare som har den här låten hemma?
Kanske en smula enformig i längden, men ruskigt skön tycker jag. Den heter "Devil's Playground" och gruppen "Gram Rabbit".

Det ser ut som jag blir tvungen att köpa skivan på gammaldags sätt, med beställning och pengar. Den finns nämligen varken på DC eller Pirate Bay.

Ingvar: Den looken skulle klä dig. Ultravåld! Kolla förresten klippet här ovan, jag skulle sätta en slant på att det är nåt du gillar.

Hocke: Kissa inte på dig nu compadre, det måste ju tydligt framgå vad jag anser om sossarna!

Olefin: Jag visste väl att du skulle uppskatta tanken. Man måste inte besvara sms! Skönt att höra att du investerar i sånt där nu, och inte deltar i lågkonjunkturen! Var det en fin tavla?

Sämst just nu: Jag kan inte sova. Efter en middag med farsan + kollega på "St. Lawrence Steakhouse", där för mycket kolhydrater i form utav paprika och lök slank ner tillsammans med ryggbiffen, som dessutom sköljdes ner med två öl, vaknade jag efter bara några timmars sömn runt 05:00 med en puls på 120. Detta trots en dryg timmes hempromenad i 15 minus, efter restaurangbesöket. Jag fixar inte kolhydrater alls längre, samma sak händer om jag provar äta ris eller pasta. Tror jag skiter i sånt där även framöver.

Johnny just nu: Farsan kom upp till Luleå i arbete, och jag mötte upp på hotellet i måndags. Vi socialiserade och tog några öl, varpå farsan undrade om jag inte skulle komma och käka frukost med honom på hotellet följande dag. "Givetvis" menade jag, eftersom det ju är buffé. 

 Sen föreslog han att han kunde skaffa mig ett rum så jag slapp kravla upp i ottan och åka buss i en evighet för att komma in till hotellet på morgonen. Han hade en massa bonusnätter att ta ut, och plötsligt var jag inkvarterad i ett vip-rum på översta våningen.

Väl där kom Johnny Skan fram. Han fick genast brått att bete sig; började skriva nyårstal, försökte göra en snöängel på hotelltaket i bara kalsongerna, fick fatt i en dambekant per telefon och orerade något om att någon skulle "harpuneras med fläskspettet", samt somnade i badkaret.

Men nu räcker det. Johnny verkar vara 17 på nytt, men det är inte jag. Efter Lucia, som ska firas i "Bredåker"(!), så är han svartlistad till nyår. Sen avvecklas han under minst hela Januari -09. Nån jävla gräns får det vara. Mer öl blir det hursomhelst inte; kolhydraterna löper ju amok i systemet.

Bäst just nu: Min ylleduffel samt kavajer och ny teve har anlänt från Skåne. Och teven är tjocktjock, som en riktig teve ska vara!  

Kommentarer
Postat av: ingvar

Silencer är mer mitt stuk ;)



http://www.youtube.com/watch?v=W8g2UZpSumc

2008-12-10 @ 10:35:48
Postat av: Älsah

ses i B-åker Johnny ;)

"nej Johnny nej!"

2008-12-10 @ 18:17:57
Postat av: Olefin

Mycket fin tavla. Nej jag deltar inte i lågkonjunkturen. Jag vet bättre. Det enda som kan rädda oss är ökad konsumtion. Köper en ny bil i helgen.. =) jippi

2008-12-10 @ 19:01:38
Postat av: Xrim

Hmmm... hur är det med datormognaden? Jag har en skiva åt dig :)

2008-12-10 @ 19:54:26
Postat av: Nolen

Jag har laddat ner den åt dig.

Jag "hostar" den på http://www.bjorketorp.net/08.mp3 i en vecka.

2008-12-10 @ 20:41:01
Postat av: TPC-Elit (chefen)

Grattis på 9-år-sedan-MUCK-jubileumsdagen!



Manöver

2008-12-10 @ 23:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0