VREDESMOD!


Vad är det för en jävla landsända jag har hamnat i, där man för fan inte kan uppbringa en simpel leverkorv! Folk här är så inihelvete förpaltade, så man tror knappt det är sant ibland!

På Ica Maxi
Jag
: Ursäkta, har ni någon leverkorv
Kärring: Nääe...

På Ica Kvantum
Jag: Inte har ni nån leverkorv?
Kärring: Leverkaka ja, det har du där borta *pekar dumt*
Jag: KORV!
Kärring: Jaha...? Näääe...

Leverkaka... vad är det för människor? Håll käften!

Sen gick jag till kundtjänst för att snaska i mig en kokt utan bröd. Där stod givetvis ett gäng tjocka gubbjävlar som för enda gången i år kört in från obygden endast för att vara i vägen för mig. Framme runt kassan var ett än vidrigare hinder: Tre gamla kärringjävlar, med en sammanlagd ålder på 436 år, hade barrikaderat kundtjänstkassan med varsin tom kundvagn, som de inte ställt ifrån sig efter utfört uppdrag eftersom de alltid behöver den att luta sig mot då de staplar runt i mitt livsrum och är förargelseväckande.

Hocke: Jag ska provsmaka den strax! Kommer fler recept...

Sämst just nu: Gammalt jävla folk.

Bäst just nu: Gravningsexperimentet i kylen.

Kommentarer
Postat av: Xrim

Willys har leverkorv

2008-12-18 @ 20:10:11
Postat av: Elin

usch ät något normalt istället, tunga och leverkorv det är inte mat det är tävlingsmoment i fearfactor. Har du aldrig hört talas om julskinka och janssons frestelse, du vet normal julmat och inte hundmat!

2008-12-18 @ 23:40:45
Postat av: Hocke

Lever korv är en styggelse utan dess like! det är bara onda människor och krösamaja som äter det!! sen har jag en teori om att Gud är en skämtare som jag ska dra för dig!! jag har äntligenkommit på ngt tänkvärt före dig Lille fridolf

2008-12-19 @ 18:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0