Au revoir!

Nu ska jag strax åka norrut igen för att jobba. Det betyder att nästa blogginlägg är ungefär en vecka bort, om inte Gäby hinner hitta på något. Inte nog med det, nästa blogginlägg kommer att författas i Skåne, för dit ska jag flyga den 9e Juli.

Jag hoppas tamejfan där är afrikansk värme när jag kommer dit, och att de där jävla brännmaneterna inte hunnit före! Pentex, håll mig uppdaterad! Förresten vet jag inte varför så många skåningar flyttar norrut. Inte fan är det för det behagliga klimatet, eller den väloljade trafikrytmen iaf.

Elin: Jag tycker Herodes är skoj när han vill att Jesus ska gå över hans pool! "Rent " betackar jag mig för, jag har hört vad den handlar om. Nån snyftare om ytterligare ett gäng lortiga hippies (nu förpassade till en lägenhet), varav någon får Sodomi-sjukan och sätter tofflorna. Nej tack! Dessutom fixar jag inte liveprylar, det blir psykakuten efter andra akten med halvt avgnagda handleder och rödgråtna ögon.


Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Då kanske det blir bad vid Klitterhus?

Några maneter har inte synts till (ännu). Däremot sådana där små enerverande svarta skalbaggar. Turisterna har ju dessutom invaderat Änglaholmen med sina husbilar och husvagnar.

2008-07-04 @ 10:18:11
Postat av: Roger

Jag, Jenny, Hedda och Grom är redan i det förlovade landet. Vädret är underbart, kvinnorna vackra och maten utmärkt... som vanligt

2008-07-04 @ 10:49:18
Postat av: Moar

Skalbaggarna har jag hört om, dessutom så var där maneter i Farhult och dom som var där hade hört att det fanns vid Klitter också.Dom var ovanligt tidiga i år sägs det. Verkar som om Keyser haft ögonen på annat håll? ;oP

2008-07-05 @ 03:42:18
Postat av: Mr.Pentex

Jaha, välkommen ner till regniga Skåne! Efter som jag kan spå i snus ser jag att det kommer att bli regn, regn och åter regn och mellan regnskurarna duggregn. =(

Detta tar livet av min mc sesong, förbannat skit! Ska flytta till Sahara, där har dom fan inget jävla regn iaf. På pluss sidan är oxå hotten tottarna dom e roliga.

2008-07-09 @ 08:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0