En tjock kompis!

Jag sitter och kollar på den klarsynta och kloka serien "Penn & Teller: Bullshit", när jag plötsligt kommer fram till något som nog måste betecknas som en smula... hmm... besvärande?

Avsnittet handlar om att saker som finns för att hjälpa oss sova bättre är bullshit. För att tydliggöra problemet, så har man med en försöksperson som lider av sömnlöshet i programmet. Han är stor och tjock, och åker till Las Vegas för att gå på en madrassmässa. Målet är att han ska hitta en madrass som hjälper honom att sova mer än en halvtimme på 48 timmar.

Han verkar kul, utstrålar humor och ett visst mått av intelligens. Väl i Las Vegas går han loss på rouletterna, strippbarerna och bufféerna. Han verkar kunna sina bufféer, och kungör erfaret att man på en buffé måste lägga vikten vid köttet; "You gotta go for the meat on a buffet, thats where you'll hurt them". Det är en klok och insiktsfull snubbe det där, vars idéer jag kan relatera till. Redan vid 12-års ålder ville jag ju misshandla Håkan Bråkan i "Sunes jul" för att han bara tog potatis på julbordet... det dumma lilla svinet...

Den tjocke killen har kul i Las Vegas. Han åker i limousine, åker runt med tjusiga slampor och står och hojtar i takluckan. Efter ett tag är han tämligen berusad och sitter i en bubbelpool. Alldeles blek, tjock och slö sitter han där, drickandes någon form av alkoholhaltig dryck ur något slags färgglatt kärl som påminner om en blandning mellan en leksakstrumpet och en stor bong!

Det är en mysig snubbe, och jag tänker att vi har mycket gemensamt. Han är visserligen rätt mycket tjockare än vad jag är, men ändå. Sen tänker jag på mina egna tjocka kompisar, om de är lika roliga. 

Då slår det mig; jag har inga tjocka kompisar. Alla mina vänner är vältränade och välbyggda! I nästa sekund slog mig nästa grej; jag är mina kompisars tjocke kompis! Jag tänkte efter, och de har inga andra tjocka kompisar! Shit! Vilken jävla grej!

Det gör mig ju rätt unik i min bekantskapskrets. Kanske har jag en viktig social roll att fylla? Det här kommer jag att fundera vidare kring.

Det är iaf tur jag har skägget. Kring det råder inga tvivel, skägget är bra. Alla gillar skägg, utom lögnarna och de som ännu inte kommit till insikt!

Bäst just nu: Nu känner jag mig som en gris i England, fattar ni? Pigg!

Bäst just nu2: Jag måste röra ihop en marinad till grillköttet imorrn. Att skapa marinader gör mig lycklig.

Sämst just nu: Jag måste ut å låsa moppen...

Kommentarer
Postat av: Moar

Tycker inte du är så tjock, stadig är ordet.

Skägget är INTE snyggt.Lite småsnaskigt och ohygieniskt och du vågar inte kalla mig lögnare!

Ang. ditt förra inlägg och efterlysningen av ditt immunförsvar. Men snälla du, det försvann när Lauders kom in i kroppen.

2008-07-23 @ 17:35:09
Postat av: Elin

Jag ska inte säga att skägg e fult, kort skägg kan va riktigt snyggt. Men snälla du, skägget du har på bilden- inte sexigt!

Moar verkar vara en inteligent kvinna för ohygieniskt var nog rätt ord att beskriva det med.

2008-07-23 @ 21:44:29
Postat av: Mr.Pentex

Styrkan sitter i skägget!

2008-07-30 @ 09:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0