Att vara eller inte vara?

Besökstatistiken i den här bloggen blir allt dystrare. Jag funderar på om det är den slöare uppdateringen med nya inlägg som är skurken, eller försämrad kvalité på inläggen.

Vad värre är så kommer jag i sommar att vara datorlös ungefär varannan vecka. Om bloggen överhuvudtaget överlever det, så är det nog bara några irl-kändisar kvar som läser här då.

Visst kan drastiska åtgärder tas för att höja besöksfrekvensen, det är bara att ställa till ett jävla liv i några kändisars kommentarsfält så är saken biff. Men vad vinner man egentligen på det?

Nä, nu är det tungbloggat. Fotbollsinlägget gick lätt att skriva, som alltid om man bara ska kasta dynga på tacksamma offer. Men kan man göra det hela tiden?

Men jag försöker ett tag till. Inatt har jag t.ex. ett lysande tillfälle att samla inläggstoff. Jag ska jobba natt, och tänkte låna något på bibblan att läsa. Jag har tänkt mig något riktigt vidrigt, av någon verkligt vedervärdig författare. Nu gäller det bara att bestämma vilken av dom som kan tänkas vara tillräckligt vidriga?

Björn Ranelid  ligger för närvarande högst upp på listan. Om man inte blir tillräckligt upprörd av att se fanskapet, så blir man det när man hör honom. "Nej Björn, antingen så slutar du försöka prata skånska, så r:en passar, eller så slutar du rulla på r:en och skorrar som man ska i skånska" vill jag förklara för honom, och sen slå honom med en käpp tills han för djävulen lär sig!

Kerstin Thorwall  ligger också högt upp. Kanske finns det någon motbjudande skildring av hur hon köper sex av minderåriga gossar i afrika, eller något annat snask.

Moar: Midsommar är den enda högtiden som är genuint okomplicerad och rolig. Ska jag spara där, för att sedan som vanligt halvt ruineras på julafton som är årets djävulsfas, så kan jag ju lika gärna börja gnaga på handlederna på en gång.

Bäst just nu: Midsommar kommer närmre, det är vad jag kan komma på. 30-årsfest på lördag som garanterat kommer bli väldigt trevlig, men jag har jobbhelg och ska ta det piano. Grattis Svempa, här på bloggen mest känd som Herr Gäby.

Sämst just nu: Take a pick.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0