Österrikare är a bunch of douchebags.

Det är så svårt att komma på något att skriva om just nu... Jag såg nyss "The Bucket list" med Jack Nicholson och Morgan Freeman, och tänkte att jag kunde filosofera kring en lista över saker att hinna göra innan jag dör.

Men så slog det mig att jag ganska säkert gjort en sådan innan, iaf på min gamla blogg.  

Det som är mest intressant i media just nu är iaf den där jävla österrikaren som hade sju ungar med sin kidnappade dotter. Det tredje fallet av liknande art i samma land.

Personligen är jag inte särskilt förvånad, då jag besökt det sumphål till land de kallar Österrike. Jag har säkert dragit det här en gång innan, men isf får jni höra det igen.

Det första som slog mig när jag flög in över skiten, i ett litet vidrigt propellerplan med magra gamla värdinnor i fula uniformer (bolaget var nåt litet skit som jag aldrig hört om), var att det inte fanns några alper. Landskapet var trist och platt, som ett sämre sorts Skåne. Dessutom verkade samhället vara efterblivet, eftersom åkerlapparna och bebyggelsen var placerade på så vis, att "enskiftet" aldrig tycktes ha ägt rum. Det var en enorm reformation utav infrastrukturen och det agrara samhället, och här genomdrevs det redan vid sekelskiftet för drygt 200 år sedan.

En jävla bluff alltså; det finns inga alper i Österrike.

Vidare luktar det piss överallt i Österrike, åtminstone där jag var. Piss, och inpyrd cigarettrök. 

Den manliga delen utav befolkningen tycks uteslutande vara klädd i khakifärgade shorts, men loafers och gråa strumpor, långt uppdragna över anklarna. Till detta bärs en flottig snelugg av det populära "Führer-stuket", vilken vanligen kröner en sällsynt dum uppsyn och en till synes pigmentlös hy.

Det som dock gjorde mig riktigt förbannad, så till den milda grad att jag förfärat uttryckte "AH VA I HELVETTE???" då jag konfronterades med företeelsen, var att man i denna europas blindtarm tar 2 cent för ketchupen på MacDonalds.

Då jag förfärat lät min reskamrat Psyko-Bob höra vad jag ansåg om den vidriga doften, den otäcka befolkningen, den kostande ketchupen, samt det faktum att det inte finns några jävla berg i bluffvinterlandet Österrike, så chockade han mig med att vara politiskt korrekt och oförstående inför mina synpunkter.

Jag: Vilket jävla skitställe! Fatta att suggan i kassan ville ha betalt för ketchupen.
Bob: Mhm...
Jag: Vilken jävla stank här är! Gör de jävlarna annat än att röka å pissa bredvid stolen?
Bob: Ja, det luktar lite sick fuck...
Jag: Kolla på den där jäveln! Han ser ju ut som en stereotyp. Hängslen och khakishorts, till loafers? Och hur kan någon tysktalande någonsin vilja visa sig i snelugg igen? Vilket jävla skitställe!
Bob: Men för fan, du kan väl inte förvänta dig att allt ska vara som hemma? Vi är för fan utomlands, det är det som är vitsen, att det ska vara annorlunda.
Jag: Mmm... men är det för mycket begärt att ketchupen ska vara gratis, att det finns fungerande kösystem och att det inte ska lukta gammalt luder överallt? Och att inte folk ska se ut som hämmade seriemördare?
Bob: Äh, sluta gnäll nu. Vi ska ju för fan till Thailand, hur fan tror du där är?
Jag: Men de är trevliga iaf, och ser inte ut som Adolfs oäkta barn allihop.

Nej kära läsare, jag är inte förvånad över att en stor del utav österrikarna förefaller vara en flock förvridna incestuösa kidnappare. Har man en gång varit där, så glömmer man inte vidrigheterna.

Det fanns dock en positiv överraskning; Flygbolaget "Austrian Air". Det var fri sprit, bra mat, bra filmer och riktigt mumsiga flygvärdinnor. Hade det varit party i mina byxor under flygturen, så hade de alla varit inbjudna! Olika scenarion spelades upp för mig i huvudet, under hela resan.

"Guten abend meine herr, alles gut?"
"Oui, very gut... now I will beissen deine busen, unt deine arsch, UNT MUMSEN UNT GESCHMISKEN!" 

Bäst just nu: Shorts hela dagen i går. 19,5 i skuggan på dagen.

Sämst just nu: Nere i samma svacka än. Med undantag för grillningen hos Fanjunkaren i onsdags, så händer inget kul. Var sugen på att hitta på något i lördags, men alla verkar ha något utom jag. Måste bryta den här skiten med något nytt...

Kommentarer
Postat av: Lintin

Kom upp till götet och förlora dig i en oändlig mängd öl och whiskey med mig! Så länge vi undviker att diskutera feminism kan vi nog ha riktigt roligt =)

2008-05-04 @ 23:40:47
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: Elin

Nere i en svacka, har inte haft kul sen i onsdags, snyft!
Var glad i stället att du inte bor i Östhammar, här får man tacka gudarna om det händer nåt kul vart annat år. Det kan ju också bero på att Östhammar antagligen har nåt gemensamt med Österike, man blir mörkrädd när man inser hur urbota dumma folk är här, enda slutsatsen är inavel (när de satt fast på öarna om vintrarna).
Jag är ju själv naturligtvis ett undantag från detta.
Så muntra upp dig, det finns alltid nån som har det värre;)

2008-05-05 @ 22:25:33
Postat av: sandra

Har varit så mkt på sistone så jag har inte ens svarat på din senaste kommentar.
Den att det va ett party in your pants och min kompis va TOTALLy invited. Hahahaha.... Oskar och jag garvade högt när vi läste!
Haha... sjukt kul i alla fall.
Nu e vi back in sweden...

suck

alles gut?

2008-05-07 @ 22:32:18
URL: http://hollywoodah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0