Den ljusnande framtid är Higges!

På kören ikväll informerade kassören i Ordförandens frånvaro om resan till Umeå till helgen. Allt lät mycket bra, bl.a. avhandlades hur grundligt vi skulle äta frukost på söndagen. Plötsligt ändrade diskussionen form, och min buffékänsla (Spindelmannen kallar sin "Spindelsinnet", men det skulle ju bara vara larvigt) började plötsligt varna för eventuell fara. Majoriteten utav kvinnorna i kören är runt 50, och nu började dessa damer att diskutera huruvida man skulle hinna till Systemet på lördagen, och det informerades om avståndet mellan systemet och hotellet. Många enades om att det var bäst att ta med alkohol hemifrån, så man skulle slippa stressa.

Jag glömde mina egna planer på att medtaga en liten Tullamore ("Det är bättre att ha och inte behöva, än att behöva och inte ha") och började räkna på ration i kören. Av 52 Umeåresenärer är blott en femtedel män. Jag fick flashbacks från taxitiden; svultna, överförfriskade medelålders kvinnor, som med hjälp av illa sluga övertalningsförsök ämnade besudla min person. 

Om bara hälften av de där kvinnorna blir berusade, kan tillståndet bli kritiskt. 20 dylika kan beroende på graden av berusning faktiskt gnaga rent ett manskadaver på under en minut!

Spännande. Enligt info ska det finnas dator att låna i lobbyn, ska försöka klämma in ett inlägg efter frullen.


"Nej, mot Fogsvamp hjälper inte Lamisil!"

Bäst just nu: Jeansen jag fick av Fanjunkaren ikväll. Riktigt najs. W34, och de sitter som gjutna. Nu får jag ångra att jag slängde de där två paren Dockers när jag trodde att jag skulle svullna obehindrat tills jag dog i någon fetmarelaterad sjukdom.

Bäst just nu2: Gått ner ytterligare 1½ kg enligt Fanjunkarens toavåg. Det firas strax med Långkål å Julkorv. Just det, jag gör långkål och kokar julkorv klockan 23:45. En av fördelarna med singellivet. 

Sämst just nu: Nä, ingenting.

Kommentarer
Postat av: R

Jag tror att jag kom in mitt i, men varför publicerar du en bild på fogstrand i varje inlägg? Vilken hatkärlek jag har till den mannen.



2008-11-19 @ 00:11:53
URL: http://grapoluponape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0