"Kom låt oss prova på..."



Här ovan är en bild på ett gäng synnerligen korkade rövhattar som just skitit i fläkten. De och deras piratkompisar härjar vilt utanför Afrikas horn, och har bland annat försökt kapa ett svenskt fartyg. Men det sket sig dock, eftersom fartyget lyckades utmanövrera piraterna. Det är den officiella förklaringen, iaf.

Hur som helst, så har Somalier haft ihjäl varandra i många år nu. Det har vi inte brytt oss om så mycket, för ingen bryr sig om när afrikaner har ihjäl varandra. På sin höjd blir det en Hollywoodfilm om eländet när det är över. Men nu har de där människorna plötsligt fått tag i en DVD med "Pirates of the Caribbean", och tror de är Jack Sparrow allihop; ger sig på handelsfartyg och pinar mäktiga plånböcker i väst!

Nu jävlar, nu skickar vi ner städpatrullen.



Det här är 380 ton svenskt stål; Korvetten "HMS Malmö". Förutom ett av världens finaste robotsystem, så släpar hon även runt på en alldeles utsökt 57 mm kanon, vilken spottar ur sig 220 svidande smällare i minuten med en förbluffande pricksäkerhet. Nu ska hon ner och lära de Somaliska låtsaspiraterna vad "Bofors" och "Kockums" är.

Mmmmm... Sådär ska skattepengar användas!



"Grrr... ni har plundrat Grevens båtar för sista gången!"

R: Han är ju helt underbar! Alldeles marsvinsgullig, fullständigt befriad från självdistans, och helt degenererad! Man kan säga att han just nu är min musa!

Malin: Jag föredrar lågprisalternativen! Hähä!

Kommentarer
Postat av: R

Du glömde bäst och sämst just nu.

2008-11-19 @ 18:19:33
URL: http://www.grapoluponape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0