Lite pysmysigt avslaget, sådär.

En liten betraktelse av livet en enkel fredagkväll.

Nu står oxsvansen och grönkålen och puttrar på spisen, och i kylen ligger det öl. Mest Coors Light, men även någon Victoria Bitter och ett par Zeunerts. Jag funderar på att dra igång dammsugarn, men jag kanske skiter i det i kväll. Jag blev lite sugen på att kladda med vattenfärgerna igen, och jag är inne i något slags klövergrej. Jag vill bara måla klöver, och så funderar jag en massa på klöverrelaterade tatueringsmotiv. Jag tänker mig en ranka med klöverblad, som bär enstaka blommor av samma typ som Professor Kalkyl drömmer om i Tintin-äventyret "Solens Tempel". 

Men jag har även en idé om att tatuera in en räv bakom ena örat. Hur fantastiskt skulle inte det bli? Otroligt fiffigt! Men även tacky, det inser jag förstås. Sen skulle säkert en och annan fråga; "Varför har du tatuerat in en hund på skallen?"

Det fanns lite lösa planer på att jag skulle närvara på en fest ikväll, men en av deltagarna har en så svartsjuk kille att det inte får närvara annat än tjejer på festen...

Jag tycker kärleken är vacker, tycker inte ni?

Nå, jag är på oförbrutet gott humör ändå, och ikväll ska jag möta upp världens bästa lilla Gäby på "Allstar", så det kommer bli succé hur som helst.

Kommentarer: Sedär, nu är jag driftkucku i kommentarsfältet. Nå, trots en del (förvisso halvhjärtade) ansträngningar, så är det nu så att ingen paxat mig, ingen vill ha mig, och jag skulle inte vara söt med någon. Och så var det med det.

Bäst just just nu: Lugn och ro, kall öl, ljum berusning och länge kokt oxkött.

Sämst just nu: Den här jävla dieten är verkligen svindyr. Men idag hade dom 1,5 kg bacon på Maxi för 59,90.

Visste ni förresten att sockerfria halstabletter, typ Fishermans Friend, Kungen av Danmark eller vad fan som helst, innehåller runt 96 gram kolhydrater per 100 gram? Hur fan i helvete går det till? 

Kommentarer
Postat av: Mia

Åhhh oxkött!! Tycker att en räv låter bra!!

2009-04-17 @ 20:12:11
Postat av: Anneli

Med den där inställningen lär du ju få många brudar. Massor.

Kan man ha en buffé på magen kan man väl ha en räv bakom örat? En gammal räv.

2009-04-17 @ 22:10:42
Postat av: Moar

Ja det är fan vad grönkålen är dyr. Sicken tur att ölen e billig iaf!

2009-04-17 @ 22:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0