Shelley & Joacim

Jag hade gott om irritation inom mig idag, som hade gjort sig bra i ett inlägg. Jag är förbannad på ryssarna, och jag är nära att kräkas vid blotta tanken på de utav flathet och inkompetens drypande dumdrönare som ska upprätthålla lagen i det här landet; snutjävlarna.

Men jag kom av mig totalt när jag besökte en ny blogg som gjort raketsuccé på "bloglovin", vad fan det nu är. Den heter "Shelley & Joacim", och drivs av en rökande 13-årig anorektiker, samt hennes "svarta-stuprörsjeans"-bärande (NEEEIN! WIDERLICH! DIE ART DER HOSE DAS BEKÄMPFT WERDEN MUSS*) kompis Joacim. Jag läste att han är 180 cm, och väger 55 kg. Jag är 170 cm, och när jag säger att jag siktar på 55 så säger folk att jag är dum i huvudet, eller utgår ifrån att jag skämtar. Vad fan gör det då honom till?

Bloggen går ut på att de unga tu sitter och stilar i sina begade paltor, helst med ciggaretter i högsta hugg. Som om det var inne att röka igen. De lägger upp ett foto med en "brunch" på, och intill maten ligger två paket Marlboro. Vet ni, helt seriöst är röka det dummaste som finns. "På sant"!

Jag kan faktiskt på sätt och vis förstå en heroinist, men rökning? Det finns ingenting som rättfärdigar det. Hur kan man göda ett gäng besuttna gubbjävlar i ett styrelserum, genom att betala pengar för att suga ner giftig rök i sina lungor? Man blir inte stenad, och det ÄR inte gott, till skillnad från snus. Och som bonus luktar kläderna skit sen.

Det jobbiga är att det här inlägget nu håller oerhört låg nivå, eftersom det enda som kan mäta sig i fånighet med att röka, är att predika att det inte är tufft att göra det. Dessutom är jag nu lite av en hycklare, för mitt fylle-alter ego Johnny Skan röker inte sällan, och han är väldigt förtjust i cigarrer. Får han en cigarr i munnen, så viftar han med armarna i segergester och hojtar "VIVA FIDEL, VIVA LA REVOLUCIÓN!". Men cigarrer smakar bättre, och så drar man aldrig ner deras rök i lungorna heller.

Köper man dessutom rätt cigarrer så göder man heller inte fulkapitalet, utan något så sällsynt som fungerande kommunism.

Eleven: Ja, det är helt åt helvete. Faktum är att jag sålde min själ och horade mig ner till Arlanda med Norwegian när jag skulle köpa Tilde. Men det tänker jag kompensera genom att förstöra norsk egendom för motsvarande biljettpriset.

Annelie: Ja, den som lever får se.

Bäst just nu: Att jag kommit på hur jag ska lyckas vakna på bra humör alltid; jag har Benny Hill-musiken som väckningsignal.

Sämst just nu: Att vi inte skickade hem ryske ambassadörens huvud till Putin i en låda. Att dom har mage att kritisera hur vi sköter television i det här landet, efter att ha spionerat på oss och lagt upp invasionsplaner i evigheter? Ska DOM känna sig kränkta? Jag hoppas lågkonjunkturen skickar dom tillbaka till Jeltsins dagar.



*Jag tror att om man verkligen tycker illa om en företeelse (som i det här fallet svarta stuprörsjeans på en kille) så förstår folk bättre hur illa man verkligen tycker om det, om man skriker det på tyska; det argaste och mest skräckinjagande språk som finns. Dessutom så har jag sett på historieprogram, att om man skriker högt och argt på tyska, så håller folk med en om i princip vad fan som helst. Och angående detta måste folk börja hålla med mig.

Kommentarer
Postat av: Shelley

Haha, jahaja!

Jag tänker inte börja argumentera här, alla har rätt till en egen åsikt - och själv tycker jag att bootcut jeans är tusen gånger värre än svarta stuprör, när det handlar om herrklädsel.



Men en "rökande 13-årig anorektiker"? Haha, för det första så tycker jag att det är oerhört dumt utav dig att skriva att jag är en anorektiker utan något som helst bevis på att ditt påstående är sant, VILKET DET INTE ÄR, som jag till och med skrivit i vår blogg. Och "13-årig"? Jag fyller arton om en och en halv måna. Jag tycker att det var rätt omoget skrivet utav dig.



Men jaja, ha en fin dag!

2009-04-21 @ 09:34:55
URL: http://shelleyochjoachim.blogg.se/
Postat av: Gammal elev.

Haha ja, give 'em hell!

Oj. Jag ser att du har fått en ny medlem i din fanclub.

Jag vet att vad "Shelley" säger kan såra dig inombords, men jag tycker att det var en alldeles förträfflig skildring.

Och hur hade "Shelley" tänkt att du skulle ha bevis på att denna är anorektiker? Ett patientkort?

Och en sak till. "Den" fyller faktiskt 18 om en och EN HALV månad!

HA-HA-HAAA!

2009-04-21 @ 18:19:01
Postat av: Elin

Men Skåne då! Hon är ju faktiskt sjutton år tio månader och två veckor, det är ju typ liksom superdupervuxet;)

2009-04-21 @ 22:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0