Slyngryt

Slyngryt (-et -en) Ansamling utav kvinnor, intressanta ur ett sexuellt perspektiv.

Där, nu har ni lärt er nåt nytt. Nedsättande term? Äh, fåck off!

Moar
: Nja, 4700 totalt per månad, minus hyran på 2100, ger 2600 som skulle räcka till mat över helgerna, kläder, tvätt/toalettartiklar, snus och nöjen. Jag hade visserligen mest pengar av alla på elevhemmet, men de andra fick alltid regelbundna hjälpsändningar och fickpengar hemifrån, vilket jag inte behövde tigga om. Så kommer jag iaf ihåg det?

Ingvar: Hur kan en så perveterad människa med sådan fysisk kapacitet, kapabel till sådana hårresande svinerier som du, ta så mycket skit från fruntimmer? Jag tror du är för snäll. Ta dig samman för fan, och sätt ner foten!

Nolen: "Snoppklämma"? Jag tror jag måste skaffa en dylik, dock opappig. Du är i sanning ett föredöme!

R: Håll med om att det är ett fenomen vi aldrig brytt oss om att tala om tidigare, det här med pappiga tjejer? Tjejer har ju gnällt om mammiga killar länge, men de är ju också lite mer gnällbenägna

Bästa repliken just nu: "But guys, G-I-N-G-E-R-S can't be pirates, cause they have no soul! Please get it out of here!" Cartman i senaste "South Park"-avsnittet, då han upptäcker en rödhårig ("Ginger") i sitt nystartade piratgäng. Haha! "It"!

Bäst just nu: Jag har kollat upp närvarandelistan för "Rockbåten" på "Facebook", och den visade ju sig vara ett veritabelt flytande jätteslyngryt! Ett jätteslyngryt med buffé med fri öl!??? Nån jävel förtjänar ett nobelpris i något.

Sämst just nu: Jag råkade fimpa batteriet på Tilde, eftersom hon är den första bil jag haft med fjärrlås. Efter en dag med endast korta turer (under vilka batteriet inte hunnit ladda ordentligt)  och idelt "fjipp-fjuppande" med fjärrlåset, samt körning med arselvärmare och stereo på max, var alltså batteriet slut. Nå, det var ju bara att ge starthjälp med annan bil och köra tills ström fanns igen, men nu vill den orginalmonterade stereon ha en kod för att starta. Den koden finns hos den ursprungliga försäljaren, och kostar 175 kr att få uppletad åt sig.

Jag säger som tennispelaren Jonas Björkman då han fick ett spel på domaren; "LUUUUUUUUUUDER!"

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag borde få ett pris som bjuder med dig på Rockbåten!

2009-04-30 @ 02:19:39
Postat av: ingvar

Farsan fick mynta 3800 riksdaler för felsökning samt byte av en generator på 1000 spänn.. Ibland förundras man över hur folk har mage att bete sig.



Klippet då björkman förlorar det är det bästa på hela tuben.. Jag skrattar så det kommer lite pink i kalsongen varje gång jag ser det!

2009-04-30 @ 11:30:53
Postat av: Elsa

blöh blöh! rödhåriga är bra!

2009-05-01 @ 01:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0