Det knallar på.

Det blev två långpromenader idag, efter vilka det stod klart att det är den senaste tidens brist på motion som får mig på dåligt humör. Det är alls inte kvinnors usla ränker, eller dieten som påverkar mig. Efter att Elsa tagit med mig på den första promenaden släppte den värsta bitterheten. Sen var det jobb, och efter ett par koppar kaffe vid efterföljande besök hos Gullan och Fanjunkaren, tog jag ännu en timslång promenad i den sena timmen.

Efter det var jag oerhört tillfreds med allt, och det blev ju inte sämre av att Fanjunkarens våg berättade att jag har tappat mitt tjugofjärde kilo. Blodådrorna på händernas ovansidor är nu alldeles framträdande, och jag kan sitta flera minuter åt gången och stirra på dessa medan jag rör på fingrarna. Fantastiskt!

Kristians Dotter: Är det verkligen så jäkla lerigt? Stövlar är ju inte särskilt rock'n'roll. Kanske man får "Trench foot"?

Bäst just nu: Äntligen börjar det vita förbannade skitet töa bort ordentligt, så man kan ut och traska igen. En vanlig vanföreställning är att vi i norr har "riktiga vintrar utan slask", till skillnad från Skåne, som bara sägs ha blött, slaskigt och eländigt. Det är dock dags att avliva denna myt.

I Skåne hör det nämligen till de extrema ovanligheterna att det ligger snö under en sammanlagd period av låt säga en månad per vinter, varför det aldrig egentligen är "slaskigt" mer än ett par veckor sammanlagt. Här uppe däremot, har vi 5-6 månader av själsmördande förbannad jävla skitpissvinterjävel, och trots att det under stora delar av denna tid är löjeväckande kallt, så blir ändå slaskperioden mycket längre än det överhuvudtaget finns snö i Skåne. 

Jag ser nu den annalkande sommaren som ett svagt ljus i en mycket lång och mörk tunnel. Jag får svårare och svårare att klara av vintrarna här. Jag blir faktiskt riktigt ledsen när jag tänker på att sommaren är väldigt kort, och att det snart är ännu en lång, lång, lång satans förhatlig djävulsvinter igen. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska klara en till.

Bäst just nu2: Vår egen gigant, den fantastiske Max von Sydow (den ende med det efternamnet som inte är efterbliven, förargelseväckande eller bådadera     men så är han ju bara ingift också) spelar i tredje säsongen av den fantastiska kostymdramaserien "The Tudors", tysk Kardinal. Jag skvätter nästan urin utav iver! Han kommer att vara så bra!

Sämst just nu: Tvättid väldigt tidigt i morgon. Vilket samtidigt är en bra sak, då jag alltså kan ha mina nya snajdiga salmingfillingar snart igen.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Master P! Jag ser att du tagit in vad jag sagt haha. Å fatta ÄNNU mer misär det kommer bli i ditt liv när jag å Elsa drar.

2009-04-14 @ 06:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0