Tilde till Roskilde?

Upe lite småtidigt, för jag och Fanjunkaren ska ut med hans nya skoter och pimpla utanför Brändön. Ut till själva Brändön kör dock jag och Tilde, då Fanjunkaren igår var och "hedde sig i fylla" som man säger häruppe, ute hos Bertil i Gammelstan. Jag gjorde herrarna sällskap, men höll mig till Cola Light. Vi bastade och kollade Blu-Ray, och hade det ganska gemütlich. Bertil berättade om gamla dambekanta, och Fanjunkaren kom in på hur hans lillebrors band hade varit på turne i USA, som förband åt Thrash Metal-bandet Mastodon.

Det hade varit som Sodom och Gomorra; groupiesarna formligen drällde kring Mastodon, vilka tillbringade dagarna med att skjuta heroin och sörpla Jack Daniels. "Jag hade kunnat ge vad som helst för att få se det där" sa Fanjunkaren drömmande, och fortsatte: "Annars är det väl Roskilde som är det närmsta Sodom och Gomorra man kommer enligt honom, det ska visst vara jävligt bra... iaf enligt brorsan"

Och då slog det mig, jag ska till Roskilde. Det värsta jag varit på i Festivalväg är PDOL, och det duger ju inte. Det var visserligen kul, men ändå. Man måste ju ha varit på en sån där monsterfestival någon gång också. "Big deal" tänker väl flera av er som säkert varit där, men själv har jag liksom aldrig fått fingrarna ur arslet.

Jag skickade ett mess till Gaby för att känna läget; "Rokilde nästa sommar?". Gäby som är i Riksgränsen och åker skidor, replikerade någon timme senare: "Men hell yeai.s Fantastisk tide:p". Jag vet inte riktigt hur hon menar, eller i vilket tillstånd hon skrev messet, men det låter ju onekligen som ett positivt besked.

Alltså: Roskilde nästa sommar. Den här sommaren finns det helt enkelt inte möjlighet. Jag fyller 30, och ska dessutom åka "Rockbåten" i början av juni. Mer om detta senare, nu måste jag hasta iväg.


Kommentarer
Postat av: Anneli

JAAAA!! Rockbåten! Fan vad jag längtar. Mjau

2009-04-12 @ 13:37:35
Postat av: Kristians Dotter

Roskilde med Gaby. Vet du.. det kan ha varit den bästa roskilde i mannaminne. Se bara till att hålla henne borta ifrån danskan...

2009-04-12 @ 15:54:41
URL: http://www.litesomenkurs.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag hade för avsikt att följa med på lite pimpling. MEN PÅ GRUND AV ATT FOLK SLÄPPER IVÄG SINA ÄCKLIGA UNGAR PÅ DAGIS FÖR TIDIGT EFTER ATT DE HAR HAFT MAGSJUKA SÅ HAR JAG DRABBATS AV ASS TO MOUTH DISEASE!!! De borde fan radas upp och avrättas på torget.

Ha det så kul ute i solskenet!

2009-04-13 @ 07:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0