Mein Führer!

Vad fan lever Anna Book på? Jag reflekterar över detta när jag i väntan på Ipred-prejudikat, har dragit mig tillbaka litegrann från Pirate Bay, till "SVT-Play". Sitter och kollar lite på tv-floppen "Grillad", och då är hon där, Anna Book. Jag gillade henne förvisso när jag var liten, men det berodde nog mest på att jag som barn var en smula bröstfixerad. Förutom Anna Book, så var jag nämligen även förtjust i Dolly Parton och Samantha Fox.

För övrigt så är det mest lite desillusionerande att kolla på "Grillad". Jämför man med amerikanska roastingar, så håller våra komiker smärtsamt låg klass. En jag däremot gillar är Peter Wahlbeck, som enligt Adde Malmberg ska ha skrikit åt ett långbord med affärsmän på "Berns" att: "Kalashnikovarna ska eka längs Strandvägen, era köttätande  slipsfascister". För den här instabiliteten så hade jag länge minst sagt svårt för Wahlbeck, men bara fram till "Kändis-Robinson", då han gång på gång hånade norrmän, och bl.a. fällde kommentaren som löd ungefär: "Norge, vad fan har dom? Vi bygger våra egna stridsflygplan, och vi har kärnvapen, OM vi vill". Sedan dess får han gärna ta sig till vad fan som helst enligt mig, för det var hemskt vackert sagt.

Keyser: Ja det är horribelt, hela historien. Jag levde på illusionen att fodret mest var gjort på räkskal och rens från fiskindustrin. Men så ser man en fet islänning stå i teve och sniffa på sitt fiskmjöl gjort på förstklassig makrill, och säga "Penningaluktur", för att han får bra betalt av norrmännen. Hela ens värld rasar samman... Norrmännen skor sig på vår kärlek till laxen, och islänningarna tjänar pengar på norrmännen. Vi hamnar således under både de giriga och förtappade Islänningarna OCH de imbecilla fjordjoddlarna, i näringspyramiden. Man känner sig smutsig!

Ingvar: Själv hade du väl helst suttit och pratat kring en "dubbelmacka", hehe.

Elin: Hahaha, vafan!? Sådär säger ju bara butchflator. Gå ut i butiksdjungeln nu och fördjupa dig i skornas underbara värld, så ska du se att killarna kommer också. 

Märkligast just nu: Jag drömde häromnatten att jag blev anfallen av en skitjobbig Nötkråka (klickar ni på "Nötkråka" så kommer ni till ett inlägg från 0808 om en nötkråka, och då jag läste det igen så slog det mig att jag liksom med ordningsvakterna i Malå, använde mig utav rövbaserade okväden för att påkalla fågelns uppmärksamhet), som var muterad och hade sköldpaddskal. Den såg ut som en sån där stor slät grön Avocado, fast som nöps och gick an.

Bäst just nu: Doktor Dahlqvist som i "Fråga Doktorn" säger om att det skulle vara farligt att äta kolestrol och mättade fetter, bara är "myter och lögner, lögn och förbannad dikt, från början till slut". Den kvinnan är mein Führer.

Sämst just nu: När folk säger att "kroppen måste ha kolhydrater". Vilket trams. Trams, lögn och svammel!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ohh du din djävul!!

Du tyckte jag var grym när jag kallade dig Karlsson på taket, är detta någon sedan länge planerad hämnd? Nej nu ska jag nog sura ett tag.

2009-04-01 @ 22:15:59
Postat av: Moar

Är jag pinsam så får du säga till.

2009-04-02 @ 03:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0