Den vidriga sanningen om Obamas Norgebesök

Ingen av er har väl missat att Presidenten i de förenta staterna, Barack Obama varit i Norge för att ta emot Nobels fredspris. Det säger jag inget om, jag gillar Barack. Norrmännens motiv med det hela är dock utan tvivel att få glänsa lite vid supermaktens fötter. De missar aldrig en chans att slicka Amerikas röv. "Slicka uppåt, sparka neråt", det kunde vara norrmännens devis.

 

Förra året gav de dock priset till Al Gore, en vidrig mytomanhycklare man mest borde banka saften ur med en spade, och gräva ner. Om de fortsätter att dela ut priset godtyckligt bara för att locka andra kändisar att titta på än Grynet Mollvig och Jon Skolmen, så har de snart dragit vår käre Alfreds namn så djupt i smutsen att det förlorat all heder och värdighet.

 

Än en gång; prioritet 1 måste vara att finna en slutgiltig lösning på Norgeproblemet.

 

Få vet förresten vad som verkligen hände stackars Obama där borta i Norge. Jag har dock insiderinfo, och ni kommer inte tro era ögon.


08.45: Anländer med Air Force One till Gardermoens flygplats utanför Oslo. Norrmännen hälsar som vanligt vid statsbesök med att kniva ett bortrövat svenskt spädbarn, och bränna svenska flaggan. Vita husets stabschef lyckas med hjälp av Secret service att mörka vidrigheterna. Sedan helikopterfärd in till stan.


09.20: Möter medlemmarna i norska Nobelkommittén. Norges störste artist, Jan Teigen, underhåller med att bl.a. framföra ledmotivet till "Fleksnes" på Kazoo.


10.05: Möte med Norges statsminister, Jens Stoltenberg. Då Barack och Jens skakar hand, får Barack något kladdigt i handen. Det visar sig vara avföring, och skandal är nära. Man förklarar dock att Statsminister Stoltenberg ofta trycker ut en s.k. "valpnos" i kalsongen som han sedan pillar nervöst med. Det är en slags ticks han utvecklade i samband med ett nervöst sammanbrott han drabbades av, då Sverige förnedrade Norge i vinter-OS 2006. Vid mötet bjuds det på exklusiva snittar av rökt blåvalstunga, saltad med tårar från torterade norska kvinnor som haft sex med tyska soldater under Tysklands ockupation av Norge under kriget.


12.00: Audiens hos kung Harald V, drottning Sonja, kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit på kungliga slottet. Drottning Sonja bjuder på en s.k. "Ping-Pong Pussy Show", varvid hon flärper pingisbollar ur skruttan. Kronprins Haakon tafsar på Michelle Obama, och får handleden bruten av en Secret Service-agent. Barack hotar med hemresa. Ingen Norsk säkerhetspersonal är närvarande vid tillfället, då de är på studiebesök på Air Force One. De blir dock strax utslängda, efter att en av dem ertappats med att besudla Michelles sänghalva.


13.00: Prisceremonin i Oslos rådhus. Tal av Obama. Mette-Marit har gömt sig i talpulpeten för att göra en "polisskolan", men kvävs på en bit härsket sälkött och tuppar av innan skandalen är ett faktum.

 

18.55: Obama hälsar traditionsenligt på fackeltåget utanför Grand Hotel. Det är också där presidenten bor. Norrmännen vill också lussa för sin nobelpristagare, så som man gör för de riktiga nobelpristagarna i Sverige, och därför har man i år ändrat en sak med fackeltåget för att få det mer lusselikt. Men Barack missförstår männen med facklor och vita strutar, och låser in sig i presidentsviten.


19.30: Bankett på Grand Hotel. Här händer något så märkligt med mitt skrivande som att markören blir osynlig. Detta irriterar mig så till den grad att jag inte längre kommer på något kul att skriva. Jag vankar en sväng i lägenheten, gnisslar tänder och drömmer om att vara rik så jag systematiskt kan sätta kontrakt på norrmän som irriterar mig.


11 december


10.25: Avfärd med Air Force One från Gardermoens flygplats.

 

 

P.g.a. osynlig markör utgår de fasta punkterna i inlägget.


Keyser: Om du har ett stort konto i Tribal Wars så har du tydligen en sitter som inte respekterar vapenvilor, bara så du vet. Allt enligt ett fan här på "Higge Erövraren".


Kommentarer
Postat av: robin

Facklor och vita strutar! haha

2009-12-13 @ 11:03:51
URL: http://www.finest.se/robinisraelson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0