Intermisson och kort om "Avatar".

Jag vill be om lite tålamod nu i mellandagarna, och försäkrar att en del 2 av Juläfventyret är nära föresteående. Del 1 var ett magert verk, men tvåan kommer att bjuda på detaljerade beskrivningar om tafatta försök till otukt, artärsprej på hotellet, en 18 mils taxifärd och en fruktansvärd sannhistoria om ett svårt sargat anus!

Tills dess kan jag snabbt briefa om filmen "Avatar" som jag var och såg ikväll, med Gullan och Fanjunkaren. Jag har sågat filmen redan innan jag såg den, men det var lite oförtjänt. Den var bättre än jag vågat hoppas på, även om handlingen verkligen var som den beskrivits i "South Park" nyss; en slags "Dansar med smurfer". Eller Smurfalvindianer, om man ska vara noga.

Till er drogliberala som snaskar svamp o.dyl. så är nog ett tips att trippa på innan ni ser den, för färgerna var helt klart spejsade.

Den var sevärd, om man har överseende med lite smågrejer som har med fantasi och dataanimation att göra, och det har jag.

Sarah: DU är en blöta!

Vagnchefen: Tack, jo kanske för den som orkar läsa allt strunt jag skriver. Jag gillar din också, du kanske ser att jag länkat? *pik pik* Förresten träffar du nog Ejvind före mig, du som har privilegiet att bo i ärans och hjältarnas by (Adak alltså , inte Boden)!

General Lindström: Skönt att höra, kamrat! Fast du har å andra sidan alltid varit lite fuktig, vill jag minnas.

Bäst just nu: Ett nytt år snart!

Sämst just nu: Att motorvärmaren inte installerar sig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0