Ein blogg, ein reich.

Nä, klockan är för mycket för att hinna blogga utförligt om helgens fina toppar och vidriga dalar. Vi hoppar direkt till kommentarsrespons och "bäst/sämst".

Xrim: Hehe. De kan ju bygga hybrider också. Bara att ta fram den djupa norska portmonnän och köpa in radiobilar från kursade nöjesfält, samt våra små fältelverk från Björklundskapan och Tomhylsans försvarsslakt. Sen kan de bara knyta ihop elverken och radiobilarna med gamla lusekoftor. Voilá; en norsk Prius!

Elin: 40 kg räcker nog inte egentligen. Eftersom jag nog inte kommer att lämna den här dieten kan det nog lika gärna bli 50 kg. Du ska väl förresten inte klaga som säger att jag är lik "Karlsson på taket", Astrid Lindgrens vidrigaste figur!

Bäst just nu: En del av tanterna i kören har visat sig positivt inställda till nidvisor om Norge. Först sjöng kassörskan: "Inte mord nej nej, att skjuta norrmän" till melodin från Glenn Millers "In the Mood". Ikväll ska en annan ha velat framföra den gamla geniala "Norgevisan" på en kommande konsert. 

Sämst just nu: Jag fick inte vara med i "På spåret" och säga: "SLÅNBÄR, HAVTORN Å TRANBÄÄÄÄÄR!"

Kommentarer
Postat av: Elin

Ojojoj, den kommentaren tog visst. Karlsson på taket syftade till största del på din personlighet. En man i sina bästa år som enligt honom själv är bäst på allt! Fast lite lik är du nog, men det beror mest på längden och snälla snälla du skaffa inte klackskor.

Lite helt onödig trivia - Karlsson på taket jobbar som vaktmästare på Östhammars vårdcentral.

2009-02-24 @ 10:07:14
URL: http://elinha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0