Perfekt.

Åkte ner till Fanjunkaren med Tilde innan idag, hade Elvira i bagaget, grillade lite kött, drack några bärs, satt med Gullan och Fanjunkaren vid bordet och diskuterade generationsskiften. Sen gick vi till Allstar och tog några öl till, tittade på alla vackra människor och kände tillförsikt inför framtiden.

Saladgoesfat var där, och Maua, vacker som alltid. Sen gick vi hem och käkade korv hos Fanjunkaren. Vi bråkade om huruvida sjuksköterskor har ett seriöst yrke eller ej, sen tog jag fram Elvira och sparkade mig hem de 6 kilometerna mot Hertsön. I fickan hade jag iPoden, laddad med en extremt bra spellista.

Luften var precis lagom varm, midnattsolen gav underbart ljus, och jag såg inte en människa på hela vägen. Elviras truckar var perfekt ställda, och tillvaron var fullständigt underbar, från dörr till dörr.

På Örnäsets enorma kyrkogård åtnjöt jag perfekt asfalt, blommande syrener och total ensamhet. Jag satte mig en stund på Elvira och bara var. Skrev ett sms till Gäby om stundens perfektion. Helt fantastiskt.

Jag har egentligen inget vettigt att säga, ville bara skriva av mig. Så nu vet ni.

Bäst just nu: Midnattsolen.

Sämst just nu: Nä!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0