Pabblick Ännemiss

Var nyss och såg "Public Enemies" med Elsa och hennes polare Annso. Den var bra! Mycket mäktigt ratata med Thompson's legendariska grovkalibriga k-pist, även kallad "Chicago typewrighter". Skön scen när Johnny Depp och Christian Bale (uuuuunderbara skådespelare, kanske de bästa nu levande, undantaget Clint) står på varsin sida om fängelsegallret och filosoferar kring vad som håller en vaken om nätterna. Johnny menar att det som håller Christian vaken är blickarna på de döende han skjutit i tjänsten, men när Christian frågar "and what keeps you up at night?" så svarar Johnny: "Coffee".

Om ni nu inte fattar att ni måste se den här filmen, så berättar jag det för er! Förstått? 

Förresten var det ett något vanskligt biobesök, eftersom jag under dagen inmundigat åtskilliga tallrikar delikat gryta, baserad mestadels på lök och köttfärs. Det var inte lätt att under drygt två timmar ständigt behöva kväsa den ena närapå övermäktiga brölmöken efter den andra. Hade jag släppt ut alla de kuvade fjärtarna över en öppen låga hade jag förmodligen farit till väders, och dykt upp som ett snabbt UFO på radarn borta på flygflottiljen. 

När jag kom ut efter filmen var det mörkt, vilket Elsa tyckte var mysigt. Jag blir bara bedrövad; snart är det 11 månader vinter igen, och jag har inte ens ett par skidor att inte kunna åka på. Jag hade dessutom tänkt lämna Tilde i stan och åka på Elvira hem, men jag ser ju för fan inte eventuella hinder när det är såhär. Jag måste tjacka en ficklampa! En riktig, inte den där moderna diodskiten med sitt blekfisiga låtsasljus. Vem kom på att dioder var så jävla bra? Det pågår en konspiration för att ödelägga mitt goda humör!

Nä, nu ids jag inte blogga mer för i afton. Ni kollar väl förresten "Higges Mobila" lite då och då? Där dyker det upp lite nytt skräp titt som tätt.

Sandra: Jo, visst har Stockholm sidor jag verkligen gillar också. Kroglivet, restaurangerna, o.s.v. Men sånt som stör mig är t.ex. att folk som flyttar dit förändras, och börjar springa efter bussar som ändå går var sjätte minut. Eller att det skrivs krönikor som handlar om hur illa det ser ut när folk går i shorts i stan. Bara en sån sak får mig att vilja åka ner och marschera ut och in i Östermalmshallen i Speedos med halva pungen utpulad.

Ja, det är egentligen bara ett nonsensproblem, uppfunnet i mitt eget huvud. Lyckligtvis går det att döva med jästa drycker och lösaktiga fruntimmer. Tack för tanken iaf, du är en hyvens läsare. Hade alla andra båtflyktingar dom släpper in i Stockholm från Gotland varit lika fina människor, så hade jag nog kunnat trivas där. 

Anneli: Jag kan komma ner på plundringståg, och då ska jag plundra, besudla och härja, gå i shorts och skorra högt och vulgärt på R:en i alla ord.

Olefin: J. Edgar Hoover var chef för FBI i hela 48 år, från 1924 till sin död 1972. Hade jag berättat det för dig live hade du nog börjat flacka med blicken och kolla på klockan. Men det gör inget, jag saknar dig också jallefall.

Bäst just nu: Värma på lite av den där grytan och titta på nåt skojigt.

Bäst just nu2: Samtliga säsonger av "Kenny vs. Spenny"  på väg hem. Den största komik som mänskligheten någonsin producerat!

Sämst just nu: "Rötmånaden". Jag är lite besviken på den, för om man ska tro 40-talisterna och blajmedia angående den där gamla fåniga myten, så borde jag haft kallbrand i armbägen vid det här laget. Men den läker så fint så.
 

Kommentarer
Postat av: Moar

http://www.dn.se/nyheter/rotmanaden-ar-nastan-avskaffad-1.729695

2009-07-30 @ 05:16:24
Postat av: sandra

BÄSTA filmen på länge med BÄSTA, SNYGGASTE och COOLASTE Johnny! LOVES IT!

Alla måste se den!!



2009-08-09 @ 11:04:48
URL: http://allasomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0