Hej då David.

Jag är lite putt över att David Carradine  gått och tagit ner skylten. Enligt media har nu obduktionen uteslutit självmord, vilket jag från börjat mer eller mindre helt avfärdat. Excentrisk skådis, död i Bangkok av alla ställen, under ett jobb? Nej, då låter självmord inte så troligt. Urspårad sexlek eller mord bör det nog röra sig om, och sådant kan ju hända den bäste. 

Men oavsett vad han dog av kommer jag att sakna honom och hans karisma på vita duken. Mest kommer jag att minnas hans insats i eposet "Nord och syd", där han spelade Patrick Swayzes obehaglige konkurrent om den bystfagra "Madeleine". Jag hoppas återse honom tillsammans med Ernst-Hugo, Clint Eastwood och alla Tilde Fröling-klonerna vid den eviga buffén i nästa liv.

Vidare verkar det som om Saab köps av svenska Koenigsegg, vilket en skeptisk Robert Collin, motorjournalist på Aftonbladet, sågar här. Den gode Robert tycker det hade varit bättre om de arbetsskygga mutkolvsdruvtramparna på "Fiat" nere i Turin hade köpt skiten. Han menar att man på Koenigsegg inte begriper hur man ska sälja 100 000 bilar om året, eftersom de bara säljer några dussin exklusiva supersportbilar om året.

Jaha, Saab har väl för fan inte vetat hur man säljer bilar de senaste 30 åren heller? Och om vi nu har en chans att ha kvar företaget i Sverige, dessutom i händerna på en så driven kille som Christian von Koenigsegg (istället för maffian), så är det väl värt ett försök?

Jo Robert, så är det. Sluta dumma dig någon gång.

Emma: Jodå, jag har allt sett "True blood". Men det tror jag jag har bloggat om för ett rätt bra tag sedan, då jag tog upp Alexander Skarsgårds sköna insats som svensktalande vampyr i serien.

Bäst just nu: Massa coola NATO-flygplan i luften över Luleå, i samband med storövningen "Loyal Arrow".

Sämst just nu: Allt jävla gnäll från velourfjantarna på vänsterkanten, som kissar på sig av harm varje gång de hör talas om NATO-samarbete eller en svensk militärinsats. 

"Uuh, gnäll, jolm, gnöl, vi måste vara alliansfria!" Jaha, betyder det att vi inte kan samöva med NATO? Varför? För att inte sumpa några möjligheter att kanske alliera oss med Ryssland om vi skulle vilja? Jo, det är ju säkert ett troligt scenario. Idioter! Ibland avskyr jag verkligen yttrandefrihet!

Och vad sägs om det eviga jävla gnället från idioterna på bostadsområdet Bergnäset, som köper villa bredvid en flygflottilj (F21) och sedan börjar klaga över oväsen när planen lyfter och landar? Var det någon hemlighet, eller? "Ojoj, här låg det ju en flygplats! Den ska allt läggas ner, för det är ju sånt fasligt oväsen!"

Det är nästan så man hoppas ryssen kommer, så man får tillfälle att fråga elitimbecillerna där borta om de föredrar ljudet av Ryskt pansar framför ljudet av svenskt stridsflyg.

Nä, då kan man ju räkna ut hur det skulle låta; "HJÄLP, Ivan våldtar min fru och äter upp min hund, vad gör myndigheterna? Varför kommer ingen och hjälper oss?". Trist, Svensson. Skit ner dig!

Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Problemet är ju att största ägare efter Christian von Koenigsegg är NORRMÄN!

Har du möjligen gått och dragit på dig syfilis? Du verkar inte riktigt vara vid dina sinnes fulla bruk.

2009-06-12 @ 08:08:06
Postat av: Lindblom

Update från Lördagens 30-årskalas !

2009-06-14 @ 11:52:45
Postat av: sandra

Tack för att du tycker att vi är snygga och tack för att du påminde mig om hur crappy det var på jobbet i florida:)



Hur går det med din träning?

Jag ska nog ta mig till gymmet ikväll(jag vet att det inte kommer att hända, men ändå skriver jag klart meningen för att lura mig själv.. suck)

2009-06-14 @ 17:30:17
URL: http://allasomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0