30 jahren gefüllt.

Ja, nu är det segt på bloggfronten minsann. Men för att summera händelserna sedan jag skrev sist, så är jag nu hela 30 år gammal. På morgonen den 21/6 (som är min födelsedag) hade jag och Olefin planerat att börja dagen med att käka frukost på hotellet, innan det var dags att börja jobba.

Så långt hann jag dock inte. Just när jag fått på mig shortsen, bultade det på dörren. "Äh, det är väl nåt jävla fyllo som gått fel, kanske någon av Torstens polare?" tänkte jag, och utgick ifrån att bultandet skulle upphöra inom kort. Så skedde dock inte, utan bultandet tilltog i styrka. Jag fick på mig kläder och öppnade dörren, beredd att sparka ner eventuella kriminella element.

Några dylika stod dock ej att finna utanför dörren, istället fanns där samtliga kollegor, ett par bekanta tornedalningar och en smörgåstårta. Så började dom sjunga "Ja må han leva" i trapphuset, och jag visste faktiskt inte vart jag skulle ta vägen. Sömndrucken men samtidigt förvirrat redo för pundarfajt, kramades jag om och fick present, och leddes sedan ut på gården där det dukades fram smörgåstårta och kaffe. I ett träd hade dom hängt upp ballonger, och i en gårdslampa hängde färgglada serpentiner.

Det hela var närmast surrealistiskt, och i huvudet snurrade allt ifrån förvåning över hur varmt det var, till de falska valaffischer för partiet "Ny Demokrati" någon satte upp i Stockholm inför riksdagsvalet -91, vilka löd "Ballonger åt barnen, bögar åt lejonen!". Det senare tänker jag alltid på när jag ser ballonger.

Då jag satt där mitt på gården omringad av bättre kollegor än jag förtjänar, och kände blickarna från alla nysvenskar innanför fönstren, så var jag faktiskt rörd ända in i det gamla fetthjärtat. Tänk att det finns folk som orkar kravla ur sängen så tidigt för att gratulera en gammal usel medborgare som jag. Stort!

Senare upptäckte jag att man även knutit fast en rosa ballong i antennen  på min lilla Tilde. Den fick sitta kvar, men sprack då jag blev tvungen att sätta en Pontiac på plats vid rödljusena på Örnäset. Det var en ny och ful liten Pontiac, utan krom och V8. Vi plockade den enkelt som en överförfriskad dansk nymfoman. Men luftstöten från vår kraftfulla acceleration, fick alltså ballongen att säga "popp". Kanske krockade vi med en humla, vad vet jag?

Elin: Ja... vita vitrinskåp är inget någon ska behöva inreda med.

Sandra: Ja, det är sant. Jag hade ju snus, en skön soffa och en bra whisky. Synd var det ju faktiskt inte om mig.

Keyser: Mmm, lite som i Stefan och Kristers gamla buskisar.

Gammal elev: Fint. Inte jag heller egentligen, du kan lika gärna låtit glad.

Dagens citat: "Nu har jag kommit upp i den åldern, då jag vill ha min whisky äldre än mina kvinnor" Higge Erövraren

Bäst just nu: Min nya leksak, som kommer att skildras i nästa inlägg.

Sämst just nu: I ride alone! (på min nya leksak, inte genom livet)

Kommentarer
Postat av: sandra

Grattis i efterskott!

Vilka fina vänner du har :)



2009-06-24 @ 20:50:58
URL: http://allasomjag.blogg.se/
Postat av: sandra

Ett STORT plus för den tyska rubriken btw! Älskar tyska och blir svag bara jag ser ordet jahren:)

Typ...

Tack!

2009-06-24 @ 20:52:11
URL: http://allasomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0