Flibbedi flabbedi floo!*

Sitter och skummar aftonbajset.se för att se om det finns något som går att skriva om. Jag läser "Hanna Graf om pappornas svek" och skrattar högt. Hanna väntar sitt tredje barn med en tredje man, och berättar om de andra frånvarande pappornas svek. "Man känner sig misslyckad och undrar vad man är bra på egentligen" säger hon. "Ja, det kan man fanimej fundera över, jävla höns" mumlar jag och scrollar vidare. Här vinner hon ingen sympati, den räpan. Istället hoppas jag lite, att den här tredje lämnar henne också. Hehehe!

Jag ser en artikel om att Tommy Körberg har blivit farsa igen. Det har jag redan skrivit om här, och orkar inte läsa artikeln igen. Kommer bara att tänka på ryktena om herr Körbergs usla hygien och kroppsodör.

Jag läser att Oprah ägnat en hel sändning åt att säga till Rihanna att Chris Brown kommer att slå henne igen. Lite ovanför står det att paret ska spela in en duett tillsammans. Jag fantiserar lite om hur tillfredställande det hade varit att haft Rihannas nummer, så man kunde ringa efter nästa misshandel och fråga: "Hola, stupido! Learned something, have we? Go back to him again why don´t you, and let´s get 'Betsson' in on it!"

Jag har en gammal (inte helt rumsren) affärsidé om det där angående kvinnomisshandlare, förresten. Man skulle starta en firma som sysslar med avskräckning, samt i svåra fall likvidering av kvinnomisshandlare. Ofta försvarar ju offret misshandlaren (p.g.a. någon irrationalitet i de dunklare vrårna av kvinnans psyke), men hennes familj kunde ju kanske vara intresserade av en lösning.

Jag kände en kille här en gång som kom från en stad i mellansverige, där han hade samröre med olika torpeder och kriminella element. Han visade ärr efter en konfrontation med ett avsågat hagelgevär en gång, och sånt ser man faktiskt inte varje dag. Hans syster fanns kvar där nere, och hennes kille var en våldsam rackare. Plötsligt en dag så ringde hon i panik till sin bror och skrek att hennes kille ville döda henne. Hon hade låst in sig på toaletten, och killen försökte ta sig in. Så min bekante ringde två kontakter han hade kvar, och bad dom hjälpa henne. Hejdukarna hann fram i grevens tid och krossade knäna på honom ganska grundligt. Ur mitt perspektiv är det en solskenshistoria.

Det finns för mycket människor för att man ska orka ha medlidande för de som är ruttna. Eller har jag fel? Nä. Karmakontot brukar balanseras rättvist, och det får man vara nöjd åt.

Förresten kära läsare, från det ena till det andra; läs gärna Fiffis blogg. Det är ett verk av en knivskarp hjärna.

R: Som en gammal skandalomsusad minister en gång svarade på frågan om han inte förstod att det kunde sticka i ögonen på folk att han fick dubbla löner; "Eh... frågan är elegant ställd, och den hedrar verkligen sin upphovsman". Det är naturligtvis som du säger, handlandet kräver en förklaring.

Jag känner oftast obehag när jag ser en bild på mig själv från en fest eller dylikt, och så även i det här fallet. Ansiktet är runt, plufsigt och jävligt. Men när jag smält det så tänkte jag att det faktiskt är dags att byta bild, och den är ju liksom konsekvent på något sätt.

Elin: Mejla den du, det låter spännande!

Lindblom: Det stod i princip "Åka med!" i pannan på henne. Några tips på "how to seal the deal"?

Sämst just nu: Jag är lite nervös inför att flyga ner till Sthlm och köpa en bil. Hur mycket som helst kan ju gå åt helvete!

Bäst just nu: Har ni sett "The Boondock Saints"? Det är en oerhört bra film. Ni vet scenen när "Rocco" får fatt i en biljardboll som han slår ihjäl den där lönnmördaren med, och skriker "SICK FUCK, SICK FUCK, SICK FUCK"? Så känner jag varje gång samma gamla fyllon lyckas hitta platsen bakom mig på bussen, och lukta lika jävla illa varje gång. Men nu är det snart slut på eländet!

*Jag ville vara säker på att inte använda en rubrik jag inte tidigare använt. Jag anar nämligen att det händer titt som tätt.

Kommentarer
Postat av: Xrim

Ahhh... pack your shit! Scenen i Boondock saints... priceless!

2009-03-18 @ 06:56:17
Postat av: Lindblom

Åk dit och ta en kaffe. Börja lätt med att ge komplimanger om hur vacker/snygg hon är. Var lagomt på och flörtig. När hon blir glad/generad ska du sätta in stöten. Ge några inviter. Se till att pungen är nyrakad och skjut ner byxorna.

"The deal is sealed" när hon ser din "förlovningsring". Den kommer låta som porslin mot hennes tänder.



LYYYCKA TILL.

2009-03-18 @ 07:52:53
Postat av: Anneli

Noooo inte vara nervös nu, inget får gå åt helvete. Ser ju fram emot vår roadtrip!

2009-03-18 @ 12:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0